neděle 29. října 2017

Konspirátoři děsí: Zemi za tři týdny zničí obří zemětřesení!


Pokud se splní proroctví příznivců konspiračních teorií, kteří věří v existenci tajemné planety Nibiru, nezbývá lidstvu už moc času. Podle nich totiž konec světa přijde za necelý měsíc - už 19. listopadu!



Záhadná planeta Nibiru přitom milovníky spiknutí, iluminátů a jiných konspirací přitahuje dlouhodobě - podle jiné teorie totiž měla být Země zničena už 23. září, kdy se měla naše planeta srazit právě s Nibiru alias Planetou X.




Už tohle "proroctví" přitáhlo tolik pozornosti, že ho musela vyvracet NASA. A protože zářijový termín neklapnul, okamžitě se objevila nová, stejně hrozivá teorie.

A tentokrát má Nibiru veškerý život na naší planetě vyhubit i bez toho, že se obě tělesa srazí. Podle nové konspirační teorie totiž Nibiru už 19. listopadu vyvolá vlnu ničivých zemětřesení, která mají Zemi úplně zdevastovat, píše Daily Mail.



Konspirátoři, kteří v tuto apokalypsu věří, svoji předpověď zakládají na tom, že se podle nich v posledních měsících zvyšuje počet zemětřesení a sopečných erupcí. A za vším je podle nich právě Nibiru a její gravitační pole.

NASA ovšem vytrvale popírá, že by záhadná planeta Nibiru vůbec existovala. Jedním z argumentů vesmírné agentury je to, že pokud by se Nibiru k Zemi opravdu blížila, už dávno by musela být na obloze viditelná pouhým okem.