neděle 29. října 2017

Hry, které jsou svým způsobem "nedohratelné".

Některé videohry jsou od začátku do konce sranda. Některé se zdají, že se vzdaly toho konce a zůstaly nikdy nedokončené, nebo alespoň pro většinu lidí. Sepsali jsme pro vás seznam her, které je kvůli nějakému důvodu velmi těžké dohrát a dokázalo to jenom pár lidí. Možná, že poté dostanete chuť a zkusíte si to.



Obtížnost Battletoads je věcí mýtů. Mnozí tvrdí, že hru dohráli, aniž by měli nějaký skutečný důkaz. Dobrodružství Rashe, Zitze a Pimpla bylo ještě větší výzvou, protože jste museli bojovat jak s padouchy, tak s herním mechanismem, který vám umožnil praštit i vlastní spoluhráče. Bylo naprosto běžné umírat kvůli útokům vlastních spoluhráčů.

Battletoads





Super Meat Boy



Jak jsme se zmínili, Super Meat Boy je poctou k těžkým hrám minulého století. Ale je spousta dalších starých her, které byly těžké ne proto, že byly dobře udělané, ale protože byly špatně udělané. Velmi, velmi špatně. Jedna z nich je: Friday the 13th, pro původní Nintendo Entertainment System. V roce 2009 časopis Game Informer zařadil tuto hru do seznamu nejhorších videoher, které byly jako z hororu. Ostatní časopisy, jako jsou GamePro a Nintendo Power, zašli o krok dále tím, že nazvaly Friday the 13th jednou z nejhorších her, které byly kdy vydané. Friday the 13th je téměř nemožné dohrát a to hlavně proto, že je to tak příšerná hra, že většina hráčů jednoduše hodí své ovladače raději z okna, než aby se dostali ke konci.
Friday the 13th