pátek 17. listopadu 2017

9 tvarů prsou: co o vás vypovídá ten váš?



1. Jste rafinovaná intelektuálka Máte úžasnou a rafinovanou osobnost. Ostatním se zdáte m
aličko rezervovaná. Jste rychle myslící bytost s vysoce rozvinutým intelektem - dokážete vyřešit jakoukoliv hádanku. Ostatní občas trochu unavujete diskuzemi, ve kterých máte často úplně jiný názor než většina. A často je rozpoutáváte jako první. Důležité jsou pro vás ale i klid a pohodlí. Máte však tendenci být a jednat samy za sebe a nevěnovat příliš prostoru a pozornosti pocitům. Většinou se snažíte zůstat silné a vyrovnané a přestože emoce pochopitelně cítíte, snažíte se je skrývat. 

2. Jste velice nezávislá a zrozená k tomu být vůdkyní Jste šťastný člověk, který téměř nikdy nežádá ostatní o pomoc. Většinou býváte ve společnosti postaveny velmi vysoko a jste velmi úspěšné. Na první místo stavíte logiku a váš život by se dal přirovnat k herní strategii. Každý by vám mohl závidět vaše sebeovládání. Ráda držíte otěže ve vlastních rukou. Působíte možná trochu chladně, ale rozhodně klidně a stabilně. Jste rozenou vůdkyní! 

3. Jste velmi okouzlující a dobrodružná povaha Jste osoba svobodného a moderního ducha. Jste inovativní - obyčejné věci a situace často přeměníte na neobyčejné. Jste impulsivní a každý den je pro vás novým dobrodružstvím. Nicméně, většina z vašich aktivit má svůj skrytý účel a vaše chování často šokuje okolí. Občas se vám podaří ostatní urazit.



4. Jste optimistka a snílek Máte "ženskou" duši, tichou a zasněnou. Vždycky ve všem vidíte to pozitivní. I když máte starosti, pozitivní výraz vaši tvář neopustí. Vždy máte pro ostatní úsměv a trochu citu.  Jste inteligentní a pracovitá, někdy i plachá. To ale není vidět na první pohled, protože je s vámi legrace. Váš humor ale může někdy ublížit i těm, které milujete.    

5. Jste nezapomenutelná a plná vášně Jste odvážná; vaše osobnost je úchvatná a atraktivní. Náročné úkoly v životě řešíte s velkým zápalem. Mějte ale na paměti, že vaše vášeň k životu má i svou temnou stránku - někdy býváte bezohledná.  V okolí zanecháváte velmi silný dojem a přitahujete všeobecnou pozornost. Rozhodujete se velmi rychle a ještě rychleji ztrácíte nervy.    

6. Spolehlivá a milá Jste laskavá. Máte vděčnou povahu a zároveň ráda pomůžete všem, kdo pomoc potřebují. Udržíte tajemství a dokážete udržet i rovnováhu mezi dvěma znepřátelenými stranami a přinést do jejich sporu harmonii. Lidé si užívají pobyt ve vaší přítomnosti. Když jsou s vámi, cítí se jako doma.   


7. Jste moudrá a důstojná Jste chodící moudrost a spiritualita. Působíte velmi důstojně. Vždycky se snažíte na sobě pracovat. Máte rádi dobré knihy a kdykoli můžete, snažíte se naučit něco nového. Vaší filosofií je spojovat malé věci do velkého obrazu vašeho života. Jste pacifistka a umíte být dobrou přítelkyní, ale vše vlastní zájmy jsou pro vás na prvním místě.    

8. Neobyčejná a kreativní Jste oblíbená a vaše okolí vás hodnotí velmi kladně. Hodně přemýšlíte, ale máte sklony k melancholii. Jste kreativní a expresivní. Často děláte věcí svým vlastním specifickým a zvláštním způsobem. Nikdy si nenecháte ujít příležitost ukázat ostatním, že jste jiná. Ale jste zároveň velmi okouzlující a šarmantní a ostatní vás jednoduše zbožňují.    

9. Jste mravná, ctnostná a počestná Jste způsobná, nezkažená a plná ctnosti. Jednoduše komunikujete s ostatními. Přesto se na první dojem zdáte být plachou bytostí. Víte velmi dobře, kým přesně jste, věříte si a vaše úsudky jsou často správné. Lidé se na vás často obracejí s žádostí o radu nebo názor. Patříte mezi ty, kteří dokážou velké věci. Opravdu velké osobnosti!