pondělí 20. listopadu 2017

ŠÍLENÉ! MUSELI NECHAT UTRATIT SVÉHO PSA! TEN SE ALE PO SMRTI ZJEVOVAL NA FOTOGRAFIÍCH A VIDEÍCH! Z TOHO VÁM PŮJDE MRÁZ PO ZÁDECH!





Věříte na duchy? Ať už ano nebo ne, existuje spousty fotek a videí, které mají duchy zachycovat. Velká většina z nich jsou ale jasně falešné. Tohle je ale naprosto něco jiného! Duch rodinného psa se této rodině zjevil ve videu i na fotografii!


Majitelé zesnulého psa (Barry a Christine) natočili něco opravdu zvláštního. Kvůli zdravotním důvodům museli nechat utratit svého psa. Ne nadarmo se ale říká, že pes je nejlepší přítel člověka. Oba totiž tvrdí, že je jejich mrtvý pes neustále mezi nimi. Nemyslí to tak, že jim zůstal žít v srdci. Myslí to tak, že slyší zvuky klapání drápků o plovoucí podlahu, škrábání na dveře a dokonce se jim jejich ,,mrtvého” psa povedlo natočit! Podívejte se sami na následující video! Nejděsivější je, že pokaždé, když se onen stín zjevil, byl ve vzduchu jasně cítit odér mokré srsti psa! Báli byste se? nebo naopak? jelikož by Vám bylo jasné, že jde o psa, který Vás nadevše miloval?