úterý 23. ledna 2018

Přistihl muže, jak zabíjí jeho psa. Autem ho dohodil a pomstil se krutou smrtí! FOTO





Majitel psa vyšel před svůj dům a viděl, jak jeho psí přítel leží na zemi bez známek života. V ten moment u zvířete ještě stál jeho vrah, a tak to majiteli nedalo a rozjel se v dodávce směrem za prchajícím mužem.


Majitel měl na své zahradě psa. Najednou ho ale uslyšel kňučet, a tak vyběhl ven. Tam nejdříve uviděl svého psího miláčka, jak leží bezvládně na zemi s šipkou zapíchnutou v těle. Pachatel ale ještě nestihl utéct z místa činu, a tak se dal na útěk až v momentě, kdy spatřil majitele.
Ten neváhal a rozjel se ve své dodávce za vrahem, který prchal pryč z místa činu pouze na skútru. Netrvalo proto dlouho a dodávka skútr dohnala. To se muži, který se věnoval zabíjení psů šipkami plnými jedu, šíleně vymstilo. Majitel psa najel svou dodávkou do muže na skútru a prorazil s ním blízkou zeď u silnice.



Zabiják psa byl na místě mrtvý. Zato majitele obvinili z vraždy. Jeho rodina se ho snaží obhájit tím, že si spletl pedály a před zdí chtěl zabrzdit, nikoliv šlápnout na plyn. Tomu se ale jen těžko věří. Tento příběh je však pouze ukázkovým příkladem toho, co se v Číně děje. Lidí, kteří zde zabíjejí psy pomocí jedovatých šipek, je opravdu mnoho. Ročně v Číně umírající desítky milionů psů. V této zemi to pro mnoho lidí není zvíře, kterého považují za nejlepšího kamaráda, nýbrž přemnožený druh, který je dobré buď zabít, nebo sníst.