neděle 11. března 2018

Manželka Leoše Mareše slaví narozeniny: Manžel jí dal dokonalý dárek! Žádný luxus ale nečekejte





Novomanželka Leoše Mareše slaví 37. narozeniny. Jaký od svého manžela dostala dárek? Tak romantické gesto byste od Leoše možná nečekali.

Monika Marešová (dříve Koblížková), novopečená manželka Leoše Mareše (41), 7. března oslavila 37. narozeniny. Od Leoše dostala parádní dárek. Pokud byste však čekali nějaký extrémně luxusní šperk nebo něco podobného, jste vedle.


Moderátor SuperStar 2018 Leoš Mareš své manželce dal velmi romantický dárek – složil pro ni písničku s názvem Slib. V textu detailně vypráví o jejich seznámení a o tom, jak ho hned napoprvé úplně okouzlila. Na 8. března, den po Moničiných narozeninách, dokonce vychází 1000. den od jejich seznámení. Je vidět, že i po takové době je Leoš stále zamilovaný jako na začátku... A možná dokonce ještě víc!


Písnička jako dárek, to je velmi krásné a romantické gesto. Autorem hudby ke skladbě Slib je Daniel Hádl a v refrénu zní hlas Heleny Zeťové. V textu Leoš Mareš použil i některé doslovné citace. Skladbu ráno v den Moničiných narozenin odvysílal v Ranní show na Evropě 2 a zveřejnil na svém YouTube kanálu. Video provází záběry z jejich loňských zásnub, které se odehrály 28. října v Mariánských Lázních.