úterý 5. března 2019

Oblíbený youtuber šokoval svého fanouška








Slavný youtuber Tary se stal terčem posměchů na sociálních sítích. Před pár dny bylo totiž zveřejněné video, na kterém uráží malého chlapce, že má málo peněz. Okamžitě se rozjela velká debata, do které se zapojil také rapper Johny Machette. Podle něho se Tary nechová normálně.
Tary Anatolievich Povoroznyk, známý jako Tary, je youtuber, kterého obdivuje spousta dětí. Ve svých videích se Tary zabývá parkourem a podporuje své sledovatele v aktivním životním stylu. Jeho kanál na youtube sleduje přes 700 tisíc lidí, a to především chlapci, kteří by chtěli být jako on. Proto ho také následují na různé festivaly a akce, aby se se svým idolem mohli sejít.




Při jedné takové příležitosti však fanoušci Taryho natočili, jak mluví s malým chlapcem, který se ho zeptal, proč má tak drahé oblečení. "Já nemám drahé oblečení. Jen ty máš málo peněz," šokoval mladého chlapce svou odpovědí Tary.

Video začalo okamžitě kolovat po sociálních sítích a lidé začali přidávat naštvané příspěvky. Přidal se k nim také rapper Johny Machette. "Tohle mi rozhodně nepřijde jako normální chování ze strany Taryho! Ten kluk se zeptal. Říct: ty máš málo peněz? Úplně vidím, jak mu mamka doma řekla: promiň je to drahé, nemůžeme si to dovolit. Kluk, protože nerozumí penězům, se slušně svého vzoru zeptá a on řekne toto?" napsal Machette na svém twitteru.









Na rapperův příspěvek reagovaly stovky lidí. "Ok, tak to mě zabolelo i za toho malého," napsala jedna z uživatelek. "A tohle sleduje můj brácha…chudák ten klučina, je mi z toho smutno," stěžoval si další. Lidé také psali, že u nich Tary skončil a přestanou ho sledovat. Dále nechápali, jak tohle mohl říct dospělý člověk malému dítěti.

K situaci se vyjádřil i Tary na svém instagramu, kde odpověděl na komentář, který napsal jeden z fanoušků. "To byl vtip, mrzí mě, že to nepoznáte. Znáte mě už dlouho. Tak tady nedělej scény," napsal Tary. Podle lidí to však byla velmi slabá výmluva a někteří to dokonce přirovnali i k šikaně.

Situaci neuklidnila ani Taryho přítelkyně. "Co říkáš na to, že tvůj přítel ponížil dítě, že nemá peníze?“ zeptal se uživatel S. na instagramu. "Když je to pravda, tak to není ponížení, a neříkám nic, je mi to jedno nějak," odpověděla přítelkyně.