čtvrtek 18. dubna 2019

Míla a Barča z Výměny popsali nejhorší okamžiky: Co dělali jen ze slušnosti?







Barča, Míla a malá Leontýnka, bydlící v Táboře, se štábu Výměny manželek svěřili, jak se jim dnes žije. Rodinka se zdá být šťastná a plná optimismu. Splnila Výměna jejich očekávání a proběhly v rodině nějaké velké změny?




Rodina je po Výměně plná dobré nálady. „U nás žádné změny neproběhly, zjistila jsem, že bez své rodiny už nechci být ani den, natož těch deset dní. Jsme spolu šťastní a takhle nám to vyhovuje,“ komentovala Barča situaci v rodině. Míla je také spokojený. Zkusil si deset dní na mateřské, ale je mnohem radši, že roli mámy zastává v rodině Barča. „Bylo to pro mě těžký... dal jsem si 10 dní mateřské, ale už jsem se těšil, aby byla manželka doma.“




Kvůli stravě byly ve Výměně velké problémy. Barča a její rodina dodržuje stanovený jídelníček a vaří jen z bio potravin. Jak zvládala náhradní manželka Markéta dodržovat pečlivý rozvrh?„Vařila docela dobrý jídla, ale všechno to bylo strašně slaný. Většinou jsem to snědl ze slušnosti,“ vzpomínal na Markétinu kuchyni Míla. Barča zažila to samé, když jí náhradní manžel Josef uvařil.



I po vyhrocených situacích s Josefem a nesouhlasem s jeho výchovou vzpomíná Barča na Výměnu dobře. Rodině do Železné Rudy by vzkázala, aby byli šťastní a zdraví. Přihlášku do Výměny by si klidně podala znovu.
Celý díl Výměny manželek můžete sledovat ZDE!