středa 17. dubna 2019

Nedělejte tyto činnosti, když máte své dny. Riskujete své zdraví!







Říkali jsme téměř všechny ženy, protože existují ženy, které mají snadnou dobu a nemají vůbec žádné bolesti, ale jsou tu i takové, které mají spoustu bolesti. Ale s bolestí nebo ne, jsou věci, které byste měli a jsou věci, které byste neměli dělat:
1. Nechráněný s*x
Pravděpodobně jste o tom slyšeli, ale během této doby jsou šance na otěhotnění vysoké. Aby se zabránilo infekcím, je nejlepší, aby během určitého období neměl pohlavní styk, protože je také nehumánní.
2. Nikdy nevynechávejte jídlo




Během svého období ztrácíte hodně krve, proto byste neměli přeskočit jídla. Při jídle včas se budete cítit jen více energeticky.
3. Zůstaňte pryč od fyzické práce
Měli byste se vyhnout fyzické práci, pokud během období trpíte bolestí břicha, což jsou v té době jedny z nejčastějších bolestí. Protože tímto způsobem bude vaše bolest jen horší.




4. Nejezte fast foody
Jedení rychlého občerstvení o 2 hodiny ráno se může zdát jako dobrý nápad, ale váš žaludek bude zpívat jinou melodii poté, co jste jedli ten Whopper a mastné hranolky. Dopřejte se všemi prostředky, ale nejezte příliš mnoho a nespotřebujte nezdravé pokrmy, které byste normálně nesnědli, ale jezte naopak zdravé potraviny, jako je ovoce a zelenina.
5. Práce
To je nemožné pro většinu z nás, ale ženy by měly mít dovoleno nějaké volno během jejich období. Je zřejmé, že to může vést k prázdné kanceláři většinu času, ale alespoň jeden den by neublížil. Bohužel, nežijeme v dokonalém světě.




6. Zůstat po celou noc
Vzhledem k této situaci může chvíli trvat, než usne, ale budete se cítit lépe, pokud se na to brzy vrátíte. Vypněte si telefon a trochu si odpočiňte.




7. Zde jsou některé další tipy, které jsou také důležité:
Není dobré pít ledovou vodu (může to vést k tomu, že v děložní stěně zůstane menstruační krev, která po 5-10 letech může vést k výskytu cyst nebo dokonce rakoviny, což by nejhorší scénář).
8. Vyvarujte se pití sodové vody
Látka spočívající v tom, že okurka může být důvodem pro to, aby nějaká tekutina zůstala v děložních stěnách, takže jsme zmínili, že je dobré jíst zeleninu, ale pokud jde o okurky, je dobré se jim vyhnout během vašeho období.