pondělí 20. května 2019

AKTUALIZUJEME OBRAZEM: Zaklíněný řidič jako zázrakem přežil dnešní střet s kamionem v Bílině! Ze sešrotovaného auta skončil letecky v nemocnici









BÍLINA – Z havarovaného osobního automobilu, které se dnes odpoledne střetlo s kamionem v Bílině na hlavním silničním tahu z Teplic do Mostu zbyla jen hromada pomačkaného plechu. Dva lidé při karambolu utrpěli závažná zranění. Jednoho člověka zaklíněného ve zdemolovaném, doslova sešrotovaném osobáku, museli přivolaní hasiči vystřihávat.




O vážné nehodě v Bílině jsme již informovali na našem zpravodajském webu i Facebooku, nyní přinášíme další aktuální fotografie přímo z místa, které do redakce poslal spolupracovník agentury JV PRESS.cz Martin Strejc.




Jak je již z fotek patrno, je téměř zázrak, že z havarovaného auta záchranáři vyprostili živého, i když velmi vážně zraněného člověka! Ten musel být následně transportován do ústecké Masarykovy nemocnice. Potvrdil to mluvčí krajských záchranářů Prokop Voleník.




I tentokrát karambol doslova ochromil Bílinu a především dopravu na hlavním silničním tahu z Mostu do Teplic, kde se v obou směrech tvořily dlouhé kolony popojíždějících aut. Policisté dopravu odkláněli přes centrum města.




Okolnosti vážné nehody stále vyšetřují dopravní policisté. Komunikace musela být několik hodin zcela uzavřena, což mělo za následek ochromení Bíliny.