pondělí 19. srpna 2019

Brutální událost! Matka svěřila své dítě pečovateli. VŠICHNI RODIČE POZOR!









Všichni toužíme po tom zanechat na tomto krásném světě potomka, který bude nosit naše geny. Děti jsou jak potěšením, radostí tak i starostmi ale to je přeci v normálním životě běžné. Ovšem pro nebohou maminku a jejího chlapečka svět nepřipravil mnoho štěstí a radosti. Maminka svého chlapečka vychovávala pouze sama.



Jednoho dne se Mamince z Londýna naskytla nepříjemná situace kdy nedokázala skloubit čas s prací a hlídáním svého dítěte. Jelikož se odehrávali letní prázdniny jeden student si chtěl vydělat peníze hlídáním dětí. Jednoho dne si našla mladá maminka kontakt na tohoto chlapce. To co se jí čekalo poté co si vše zařídila jí složilo na úplné dno. .



Student jménem Methew pracoval v nelicencované školce. Methew způsobil dvou letému dítěti 17 pohmožděnin na hlavě a nakonec ho udusil. Se svou drzostí a nelidskostí neváhal vzít telefon a říct do telefonu záchranářům, že má na hlídání mentálně postižené dítě a že se udeřilo do hlavy.



Matka dítěte se podle britského deníku nemůže do dnes z tohoto incidentu vzpamatovat.
Měla by to být výstraha pro všechny, kteří si dávají hlídat své děti aby si prověřili komu svěřují své potomky na hlídání.