sobota 17. srpna 2019

Vyfotil ducha motorkáře.






To, co se stalo Saulu Vasquezovi, člověk jen tak nezažije. Když jel kolem smrtelné nehody mezi městy Stanton a Campton v Kentucky, minul vážnou dopravní nehodu. Jeho otec, který byl v tu chvíli s ním, ji vyfotil a pak se nestačili divit. Na fotografii se totiž objevilo něco hodně strašidelného.


Saul Vasquez je pořád na cestách a zažívá různé věci. Na to, co se mu stalo naposledy, ale jen tak nezapomene. Se svým otcem jel kolem velmi tragické nehody, kterou si vyfotili. Když se ale na snímek později podívali, byli v šoku. Bylo na něm totiž něco hodně strašidelného. Později se ukázalo, že nehoda byla smrtelná a Saul na ní zřejmě zachytil, jak duch zemřelého odchází z těla. Když se podíváte na fotografii, vidíte nad hloučkem záchranářů a policistů bílou průsvitnou postavu, která se vznáší vzhůru. Vypadá to jako nějaký dým, ale je to silueta postavy. Byl to snad duch motorkáře, který později zemřel?



Muž umístil fotografii na Facebook a vyvolal tím rozruch. Za dva dny ji sdílelo skoro 7 tisíc lidí. Všichni se teď dohadují, co by to tak mohlo být. „Myslím, že je to osoba, která zemřela a dívá se dolů na svoje tělo,“ napsal pod fotografii jeden muž. „To je úžasné! Měl jsi velké štěstí, že jsi tuto chvíli zachytil,“ píše další. Někteří si myslí, že jde skutečně o ducha nebo duši motorkáře, který později zemřel. Jiní zase tvrdí, že šlo o anděla, který se snažil muže zachránit. Najde se ale i pár skeptiků, podle kterých je to jen odraz světla nebo mlha. Co si o tom myslíte vy?