pondělí 19. srpna 2019

Víme první! Očitý svědek zachytil vykládku migrantů přímo z autobusu v centru Prahy!

Víme první! Očitý svědek zachytil vykládku migrantů přímo z autobusu v centru Prahy! Arabští a afričtí migranti byli z autobusu vyloženi v tichosti mimo autobusovou stanici, na parkovišti v zastrčené ulici v Karlíně! Pohotový čtenář Aeronetu popadl mobil a všechno vyfotil a zatepla nahlásil naší redakci! Import migrantů probíhá na plné obrátky, stačí se dívat okolo sebe! Nečekejte odrbané běžence, všichni jsou moderně oblečeni, ale kompletně bez jakýchkoliv příručních zavazadel!










Jednomu ze čtenářů našeho Aeronetu se povedl kapitální úlovek. Zaslal nám totiž do redakce dvě fotografie, které pořídil tento týden v pátek odpoledne v Praze při své cestě do hlavního města. Když jeho autobus přijížděl do Karlína, došlo v jednosměrce v části ulice Pernerova [1] k malé dopravní zácpě. Jiný autobus totiž před nimi zastavil provoz, protože z něho vystupovali cestující.



Jenže pozor, na místě, kde autobus vykládal cestující, žádná autobusová zastávka není. Je tam pouze obyčejné parkoviště pro osobní auta. Když náš čtenář spatřil, kdo začal z autobusu stojícího vpředu vystupovat, popadl mobilní telefon a všechno nafotil. Z autobusu totiž vystupovali Arabové a Afričané. Nikdo jiný, pouze oni. Neměli vůbec u sebe žádná zavazadla, žádné batůžky, prostě vůbec nic, tedy kromě mobilních telefonů.



Na místě je navíc dopravní značka zákazu zastavení, takže řidič autobusu s migranty zjevně dlabal na jakékoliv dopravní příkazy. Nepozorný člověk by této události nevěnoval pozornost, jenže přesně takto probíhají transporty migrantů v Německu. Postup je jednoduchý. Migranti přiletí do Evropy na jedno z vybraných letišť.
Na letištích přistávají již s udělenými pobytovými vízy hostitelských evropských zemí a následně jsou z těchto letišť odvážení v autobusech nejen po celém Německu, ale doslova po celé Evropské unii, psali jsme o tom v článcích zde a také zde. Jak se podařilo zjistit německým aktivistům Pegidy, rozvážení migrantů autobusy probíhá naprosto bez jakýchkoliv zavazadel, protože by to vzbudilo pozornost domorodého obyvatelstva a strhla by se panika, že Arabové se stěhují do města, mají kufry a bagáž, podívejte se lidí, už jsou tady!




Proces “Dead flights” na letištích je navázán na autobusovou redistribuci migrantů z letišť po celé Evropské unii
Přesně těmto reakcím obyvatelstva se tudíž musí zabránit. Jednalo by se totiž o tzv. nežádoucí expozici migrace, takže migranti jsou přesouvání bez zavazadel a někdo by si je mohl splést s turisty. Když si je ale prohlédnete, tak si všimnete, že jsou naprosto bezprizorní a nemají příruční zavazadla, nemají ani batůžek, kabelku, pánskou tašku, ledvinku, prostě vůbec nic. Jedinou věc, kterou mají, jsou mobilní telefony.
U některých z nich tašku přes rameno objevíte, ale to je obvykle tlumočník, anebo koordinátor přesunu. Pegida rovněž zjistila i další zajímavý detail. Autobusy nikdy nevykládají migranty na nádražích nebo označených autobusových zastávkách, ale pokaždé na náhodných místech v centrech měst, přičemž nejčastěji se jedná o parkoviště a zastrčené ulice v centrech měst.







Snímek ze Street View na Google Maps. Ulice Pernerova v Praze v Karlíně. Snímky Google jsou 2 roky staré z roku 2017, na parkovišti jsou ještě stromy. Dnes už jsou pokáceny.

Migranti velice rychle z autobusu vystoupí, promísí se okamžitě mezi zaparkovaná auta místních domorodců, aby to vypadalo jako, že se jedná o jejich vlastní auta a chvíli na místě postávají, dokud autobus neodjede a spolu s ním i ostatní auta, která třeba stála za autobusem. To jsou všechno svědci. Takže se čeká na to, až svědci odjedou. Několik minut poté se objeví pracovníci kontaktní neziskové agentury, zástupce městského odboru pro migraci a pomocí osobních aut jsou rozvezeni po celém regionu, nebo dokonce po území celého státu. Veškerá zavazadla jsou na nové adresy migrantů zasílána kurýrními společnostmi dodatečně. Pegida vydala i několik rad pro identifikaci těchto černých a utajených redistribucí, jak správně rozeznávat turisty od migrantů.
Žádná zavazadla, žádné kufry, batůžky, prostě nic. Jenom telefony a jeden chlapík s kabelou přes rameno, zřejmě tlumočník a koordinátor
Turisté mají batůžky, tašky a spousty fotoaparátů. Jedná se o starší osoby a mají s sebou průvodce, který má celý zájezd na povel a koordinuje účastníky zájezdu hlasitými povely, kam se půjde, kdy je rozchod, kde je sraz atd. Vykládka turistů sice může proběhnout uprostřed města, to není vyloučené, ale nebude se jednat o mladé arabské a africké muže, ani o mladé arabské dívky, ale skuteční turisté budou mít s sebou fotoaparáty a budou si fotit kdejakou pitomost. Chování migrantů je naproti tomu vždy stejné, po vystoupení z autobusu se snaží splynout s okolo zaparkovanými automobily a čekají, až autobus a ostatní v koloně stojící auta odjedou. Zajímavý je i výběr míst vysazení z jiného důvodu.







Migranti v Praze v Karlíně.

Pokud je někde zákaz zastavení, nikdo zřejmě neočekává, že právě tam bude někdo vykládat celé osazenstvo autobusu. Zastrčené ulice, jednosměrky, těsné ulice se zákazy zastavení, to jsou všechno ideální místa na vysazování migrantů. Je jasné, že nikdo nebude vykládat migranty na Florenci. Využije se takové místo, které sice je v centru, kde je dostatečné množství cizinců, takže vykládka cizinců z Afrika a Blízkého východu nevzbudí pozornost, ale současně samotná vykládka není na očích velkého množství domorodců.
Těžko budete utajovat vykládku v Horní Dolní na Vysočině, kde spatří černocha jenom tak maximálně večer v televizi. A těžko je utajíte na Florenci. Toto rozvážení migrantů tak probíhá ve stínu právě ukončené schůzky skupiny Bilderberg, kde se hovořilo o vytvoření prvního humanoida a přenesení mysli prvního člověka do stroje s cílem dosažení singularity do roku 2024, protože proces nasunování arabské a africké migrace je součástí kalergiovského plánu islamizace Evropy.
Redistribuce migrantů probíhá v tichosti v celé Evropě, žádné nelegální migrační vlny se již nekonají. Veškerá migrace je podle Marakéšské deklarace už jenom legální, řízená a manažovaná
Zatímco pozornost veřejnosti v ČR je upoutána na pseudokauzu dotací Agrofertu a Andreje Babiše, tak mezitím do ČR probíhají importy migrantů nejrůznějšími cestami. Leteckými spoji, které ve skutečnosti oficiálně neexistují, ale přesto přistávají v Praze na Ruzyni, přivážením migrantů autobusy z německých letišť, vystavováním 40,000 pobytových a pracovních víz pro migranty z Ukrajiny. Všemi těmito cestami dochází k likvidaci české státnosti, české kultury a české historie.
Pokud si myslíte, že je normální, že v centru Prahy v Karlíně autobus vysype Araby a černochy na zákazu zastavení vedle parkoviště s auty, tak potom jste odsouzeni k zániku vlastního národa.Pokud si nebudete všímat autobusů, které do ČR přiváží Araby a černochy, pokud o tom nebudete pořizovat důkazy a záznamy, pokud o tom nebudete informovat média a necháte si to pro sebe, potom ČR dopadne za pár let stejně jako západní země v Evropě.
Exkluzivní záběry bez ořezu
Bývaly doby, kdy z autobusů vylézali Japonci s fotoaparáty. Potom to byli němečtí důchodci objevující vzpomínky na dětství v dobách dávno minulých. No, a dnes v Praze v Karlíně vylézají z autobusů Syřané, Iráčané, Nigérijci, Afghánci a další Arabové. Rozdíl je v tom, že tito turisté nehodlají odjet a přijeli tak nalehko, že je naprosto vyloučeno, že budou bydlet v hotelu, protože když jedete na dovolenou, sbalíte se na cesty. Když ale vyrazíte na cesty jenom s mobilním telefonem v ruce, obvykle to znamená, že už se vrátit nehodláte.
A je úplně jedno, jestli prcháte před válkou, před klimatickou katastrofou, anebo prcháte za vidinou snadného života v západním světě. V samotné Praze už je tak silná islámská komunita, že brzy se to projeví i při volbách do komunálu za 4 roky. V Česku jedou globální procesy pomalu, protože Český Jeruzalém má pro židy v systému světového řízení speciální místo. Ovšem ve válce padají pevnosti stejně rychle jako figurky na šachovnici. Stačí pár tahů a všechno je jinak. Nenechávejte si své důkazy pro sebe, sledujte své okolí a dokumentujte proces migrace. Nikdo jiný to za vás a za nás neudělá.