neděle 4. srpna 2019

Nejtlustšší youtuber komentuje MMA a trollí Vémolu, vyzve ho Karlos?






Stále slavnější sport na českém území známí jako MMA, se pomalu ale jistě zarývá Čechům do hlavy! A to bychom nebyli mi čecháčci, kdybychom nepomlouvali nejúspěšnější sportovce u Nás!
Dnešní bitvu rozpoutal youtuber na internetu známý jako Tlustý Karel neboli Fattypillow na svém youtube kanálu! Má ale Fatty vůbec právo se do Karlose obouvat?
Vémola je velkou tváří českého MMA v minulosti byl dokonce zápasníkem UFC.



Vémola již v minulosti vyzval na Fight například rappera Marpa známého z TroubleGangu, protože si o něm marpo dovolil říct, že je komplexní zápasník, Vémola to prohlásil po tom co Marpo vyhrál svůj Fight nad Patrikem Rytmusem Vrboským!




„Já se na to dívám, docela mě to zajímá. Všude čtu, že Vémola vyzývá lidi, aby je mohl sundat, že si nevybere silnějšího soupeře, a pak řekne, že vyzývá Marpa,“ vyjádřil své nepochopení Fatty.








„To, že vyzval Marpa, rapera, co si šel zaboxovat s Rytmusem, že ho začne vyzývat, no prostě WTF (what the fuck, pozn. red.), krok vedle, on chce do UFC a bude vyzývat Marpa nějakýho,“ pokračoval dále morbidně obézní youtuber, který ale také uznal, že Karlose Vémolu
„Tak ať mu dá do držky venku, ale ne ho vyzývat,“ poradil Vémolovi FattyPillow.