pátek 15. října 2021

MILOŠ ZEMAN PREZIDENT ČR NEČEKANĚ ZEMŘEL.

 

MILOŠ ZEMAN PREZIDENT ČR NEČEKANĚ ZEMŘEL, ZDE BUDE POCHOVÁN: CO BY NÁSLEDOVALO…






"Zítra uvidíme. Pokračujeme. Ten Nejvyšší (premiér Zeman) zase přiožralej. Ten blbej Medvěd velikej (Zeman pod vlivem Ruska) zase byl nalitej a bouchal do stolu. Zemanovi se nemá věřit. Je to klaun. Na Mlhu (Zemana) se toho ví víc. Bude pár Bamberků (sponzorských afér ČSSD). Je teď těžce vydíranej. Úplně to tady rozložej. Zítra jsem v tý největší bance, spoléhám na Mlhu (premiéra Zemana), ale oni to jsou blbci. ON TEN STÁT JE VYTUNELOVANEJ I LIDSKY!" Z odposlechů poslední větu přepsal policejní analytik schválně velkými písmeny. Byla to hláška týdne. V pátek se policisté dozvěděli, že Mrázek má kompromitující informace i na Zemana. Zeman se totiž scházel s Barakem Alonem, který pak vytuneloval Komerční banku. Jak prorocká to byla Mrázkova slova... "Úplně to tady rozložej"








Miloš Zeman prezident ČR nečekaně zemřel, zjištěno kde bude pochován: Co by dle zákonů ČR následovalo…

Když si Miloš Zeman během volných dní v roce 2015 podle svých slov uvědomil, že brzy oslaví 71. narozeniny, oznámil že protože průměrný český muž se dožije 75 let, vymyslel si proto epitaf, který bude jeho posledním bonmotem, uvedl. Ten den se blíží… proto jsme vyhledali a našli místo, kde bude pohřben.
Miloš Zeman se narodil v roce 1944 ve středočeském Kolíně. Právě v tomto městě našla poslední odpočinek také jeho matka Marie. Místu, kde jsou uloženy její ostatky, vévodí pomník, který je zdoben zlatým písmem, bohužel na něm žádné květiny nenajdete, Zeman se ke svým předkům nehlásí, jsou zde jen staré zežloutlé květiny, každopadně jde o místo jeho posledního odpočinku.








Dále si Zeman o dovolené vymyslel už i epitaf na vlastní hrob. Prezident Miloš Zeman si během jedné z dovolených vymyslel nápis na vlastní náhrobní kámen, na což je prý patřičně hrdý. „Zde leží blbec, kterého každý rozumný člověk rozzuřil do nepříčetnosti,” zní Zemanův epitaf (v originále ale poněkud nepřesně zní takto: „Zde leží člověk, který každého blbce rozzuřil do nepříčetnosti,” o němž hovořil v rozhovoru pro rozhlasovou stanici Frekvence 1.
Během volných dní si podle svých slov uvědomil, že brzy oslaví 71. narozeniny, a protože průměrný český muž se dožije 75 let, vymyslel epitaf, který bude jeho posledním bonmotem, uvedl, v to také pevně doufá půlka národa.

Co bude po jeho smrti následovat?

Ústava nezná „osvobození“ z úřadu. Jedinou výjimku tvoří článek 66. Ústavy, který říká, že „Uvolní-li se úřad prezidenta a nový ještě není zvolen či nesložil slib, či nemůže-li prezident ze závažných důvodů svůj úřad vykonávat, a usnese-li se na tom Poslanecká sněmovna a Senát, přísluší výkon funkcí (…) předsedovi vlády,“. Premiér ale v takovém případě nemůže jednat jako plnohodnotný prezident. Přísluší mu jen ty pravomoci, které jsou tzv. kontrasignované, to znamená, že vyžadují podpis ministra nebo předsedy vlády.eré jsou tzv. kontrasignované, to znamená, že vyžadují podpis ministra nebo předsedy vlády.








Část moci se přesouvá i na předsedu Poslanecké sněmovny, jde o nekontrasignované pravomoci a o vyhlašování voleb do Senátu. Pravomocí vyhlašovat volby do Sněmovny pak disponuje předseda Senátu.
Aby tyto pravomoci na ústavní činitele přešly, není třeba skládat žádný slib. Je třeba „pouhé“ usnesení obou komor parlamentu nastalou skutečností. Činitelé se nestávají plnohodnotnou součástí exekutivy ani hlavou státu, jako je tomu v případě Spojených států.
A kdy dojde k obsazení postu prezidenta novým řádným prezidentem? Datum konání prezidentských voleb vyhlašuje podle Zákona o přímé volbě prezidenta republiky předseda Senátu. V případě, že se místo na Hradě uvolní před řádným uplynutím funkčního období, pak se volby vyhlašují nejpozději do 10 dnů.
Se smrtí prezidenta počítala ústava z roku 1948, jako by tušila, proč. Za její platnosti totiž v úřadu zemřeli hned dva komunističtí prezidenti. Nejdřív to byl výše zmíněný Gottwald, a o čtyři roky později, v roce 1957 Antonín Zápotocký, slavný pro své oznámení měnové reformy.

„Zítra uvidíme. Pokračujeme. Ten Nejvyšší (premiér Zeman) zase přiožralej. Ten blbej Medvěd velikej (Zeman pod vlivem Ruska) zase byl nalitej a bouchal do stolu. Zemanovi se nemá věřit. Je to klaun. Na Mlhu (Zemana) se toho ví víc. Bude pár Bamberků (sponzorských afér ČSSD). Je teď těžce vydíranej. Úplně to tady rozložej. Zítra jsem v tý největší bance, spoléhám na Mlhu (premiéra Zemana), ale oni to jsou blbci. ON TEN STÁT JE VYTUNELOVANEJ I LIDSKY!“ Z odposlechů poslední větu přepsal policejní analytik schválně velkými písmeny. Byla to hláška týdne. V pátek se policisté dozvěděli, že Mrázek má kompromitující informace i na Zemana. Zeman se totiž scházel s Barakem Alonem, který pak vytuneloval Komerční banku. Jak prorocká to byla Mrázkova slova… „Úplně to tady rozložej“