pondělí 28. listopadu 2022

Takhle ShopaholicAdel neznáte: Snímky v prádle vyrazily fanouškům dech

 



Adéla Pulcová alias ShopaholicAdel  vyrazila svým fanouškům dech. Na sociálních sítích sdílela fotografie ve spodním prádle, půvabná blondýnka nikdy nevypadala lépe. 

Po soutěži Survivor se vrátila moderátorka a influencerka vyhublá na kost. Nyní už má zpět pár kilogramů, začala opět běhat a na jejím těle je to opravdu znát. 

Single život

Před soutěží Survivor se Adéla rozešla se svým dlouholetým přítelem Davidem. Už během jejího pobytu na ostrově bylo jasné, že to nebyl definitivní rozchod. V rámci odměn za vyhrané hry získala Adél od Davida, jakožto od svého přítele, dopis. Po návratu z Dominikánské republiky se spolu dokonce objevili na veřejnosti. Návrat ovšem nevyšel, nyní je půvabná blondýnka opět sama. "S Davidem už pár měsíců nejsem, a protože jsem ani na Instagramu nesdílela to, že jsme zase spolu, necítila jsem povinnost oznamovat konec," prozradila svým sledujícím.





Sexy snímky

Snímky Adély v prádle ovšem nejsou žádná provokace pro bývalého partnera nebo vystavování pro potenciální nové nápadníky. Influencerka uzavřela spolupráci se známou značkou spodního prádla a zmiňované fotografie byly tak výsledkem její práce. Snímky ovšem nejsou vůbec lascivní, fanoušci se v komentářích shodují na tom, že jsou decentní a perfektní. 

Fotky Adély najdeš zde --> KLIK <--