neděle 27. listopadu 2022

Shopaholicadel se zase pustila do Davida: Pak promluvila o své svatbě, kde bude za princeznu


 



Adéla Pulcová alias Shopaholicadel se brzy stane vdanou paní. Za manžela si chce vzít svého Davida, kterého sice často veřejně komanduje, ale i tak je to její životní partner. Ukázku z jejich života sdílela na svém Instagramu, kde si na něj vulgárně postěžovala, a o pět minut později začala mluvit o lásce a detailech jejich svatby. Kontroverzní influencerka prozradila, jaké bude mít šaty, a svěřila se i s cenou zásnubního prstenu.


"Ahojky lidičky a zlatíčka. Já si musím postěžovat, protože ten debil David ty vole mi autem zastavil, protože šel na cígo. A on mi zastavil a pí*o tady je všude louže, já jsem do toho šlápla a mám mokrý nový boty i ponožky. Ty vole, fakt ty vole. To je debil, fakt ty vole. S ním někam jet, tak se musí vždy něco špatného přihodit. Doufám, že máte ty vole hezčí ráno," popsala Adéla s množstvím vulgarit hned na úvod výlet se svým Davidem, který nedávno úspěšně absolvoval řidičské zkoušky.


Detaily zásnub i vysněné svatby Pak ale jako by se nechumelilo, vše špatné bylo rázem odpuštěno a Adéla začala vyprávět o zásnubním prstýnku, který David vybral, jak nejlépe mohl. "Lidičky a zlatíčka, ohledně videa zásnub. Ten prsten nestál do tisícovky, mám tady účtenku a stál do dvou tisíc. Fakt byl drahý a je nádhernej. Je podobnej tomu, který má Bella ze Stmívání, takže super. David věděl, co mi má vzít. Miluju ho a vezmu si ho," řekla kontroverzní influencerka na Instagramu s tím, že se svatba bude konat, až našetří dostatek financí.