sobota 17. prosince 2022

@Shopaholicadel se chlubí novým bydlením: Žádný panelák, ale vila a koupila jsem si to za vaše peníze. Chlubí se influencerka na Youtube.



 



Bláznivá tiktokerka Adéla Pulcová alias Shopaholicadel hlásí radostnou novinku! O oznámení týkající se těhotenství, o které se influencerka dlouho pokouší, se však zatím nejedná. Se snoubencem Davidem prozatím chystají velké stěhování. “Smůla, v paneláku už mě nenajdete. Stěhuju se do rodinného domečku, dá se to nazvat spíš vilou!” 


Je to zhruba čtvrt roku, co se Adéla Pulcová alias Shopaholicadel nastěhovala do svého nového bytu v Bílině a nyní opět hodlá udělat velký přesun. Jak jsme již psali, ve svém novém bytě se díky špatným sousedským vztahům necítí dobře. Byt se proto jala prodat a jak se zdá, svého kupce si již našel. Není divu, influencerka ho totiž nabídla dost pod cenou.


Velké stěhování: "Máte po p*či," hlásí 

A kam její kroky zamíří nyní? “Smůla, v paneláku už mě nenajdete. Máte po p*či, stěhuju se do rodinného domečku, dá se to nazvat spíš vilou!” pochlubila se v novém videu, které umístila na YouTube. Nejspíše zabrousila k tomu, že v paneláku, ve kterém dosud bydlela, na ni často zvonili fanoušci. Místo, kde nyní bude bydlet, prozradit nechce, ale přece jen to stejně udělala. “Dá se to najít podle výpisu živností,” nechala se slyšet. Navíc specifikovala, že se jedná o novou zástavbu rodinných domků.


První krok k zakládání rodiny?

 Zkrátka ideální prostředí pro výchovu děťátka, o které se influencerka společně se svým snoubencem Davidem dlouhodobě pokouší. O tom Adéla nedávno napřímo informovala na svém Instagramu, kam zveřejnila snímek ovulačního testu a dodala: “Tak na ovulačním testu jsou dvě čárky a ta druhá je duch, což znamená, že dnes a zítra mám ovulační dny a budeme se v posteli s Davidem snažit o malé miminko, aby tu za pár roků byla holčička nebo chlapeček mezi námi,” napsala. Zda se fanoušci brzy dočkají i oznámení o radostné novince v podobě těhotenství, se necháme překvapit. Adéla by se dozajista pochlubila hned.