pondělí 26. prosince 2022

Vánoční depka Shopaholicadel: Už žádné zákazy kakání Davidovi a nadávky divákům. Polepším se, slibuje s pláčem.


 



Adéla Pulcová alias Shopaholicadel (29) prožila nejdepresivnější Vánoce, jaké jen mohla mít. Kromě toho, že její sváteční tabuli skládající se z vlašáku a suchého chleba, rozloženou na vánočním balicím papíru, přebije i večeře v Armádě spásy, chytla ještě depku ze sebe samotné. Srdceryvně se rozeštkala jako malá a naznačila, že má sice nízkou, ale přece jen nějakou dávku sebereflexe. Na Instagramu ve stories slíbila, že se po všem tom urážení diváků a ponižování Davida začne chovat lépe.



Shopaholicadel: Pláč a vánoční sebekritika

Influencerka Adéla, možná i vlivem toho, jak smutné Vánoce měla (psali jsme zde), se také rozbrečela ve stories na svém Instagramu (ty časem zmizí, archivované jsou ale na Facebooku ve skupině Cringepage_Adel). A opět, jako už poněkolikáté, si sypala popel na hlavu. 

„Zlatíčka, chtěla jsem vám popřát krásný, šťastný a veselý. Doufám, že jste dostali, co jste si přáli, že jste si Štědrý den užili. Já přeju krásný a veselý i haterům i bulváru. Mám vás všechny strašně moc ráda a chci, abyste mě teď dobře poslouchali. Já vím, že mi nevěříte po tom všem, co se stalo na sociálních sítích, protože na některých věcech mám svou vinu,“ uvedla plačtivě.

 „Přiznávám, dobře, udělala jsem i nějaký chyby skrze svoji práci na sociálních sítích. Ale každej se dokáže změnit a uznat chyby. A že si dokážu ty chyby přiznat, je to nejlepší, co může bejt,“ říká moudře dívka, která měla podobnou světlou chvilku nedávno, když uznala, že se k partnerovi Davidovi chová jako ke kusu hadru a že už bude hodná, aby se do dvou dnů pak stejně dočkal takových urážek, které snad neznají ani recidivisté z kriminálu.



„Slibuji vám do nového roku, že se opravdu chci změnit a chci si více vážit svejch dětí​ ​​​(umělá panenka, morčata, králíček a pejsek – pozn. red.) a Davida a chovat se k nim mnohem lépe i na sociálních sítích skrze svou práci, abyste byli všichni spokojený a měli mě více rádi. Mám vás všechny strašně moc ráda a užívejte si života,“ radí lidem dívka, která si možná uvědomila, co vede za život, a v návalu emocí měla upřímnou a svěřovací.


Nedůvěra

„Žijeme jenom jednou, tak si ho budeme užívat, a ne abychom na sebe byli zlí a navzájem si záviděli. To není prostě hezké. Užívejte si Vánoc a dávejte na sebe pozor. Díky vám dělám svou vysněnou práci,“ dodala Adéla s náznakem vděku, ale slova o závisti vyvolávají podezření o jejím omylu, že by snad někdo chtěl vést život, jaký vede ona.




Jenže prozření jí moc lidí nevěří. Stejně se chovala i v létě, kdy jí začali ubývat sledující na TikToku. Vydávala se pomalu za na smrt nemocnou, prosila i vyhrožovala, zkoušela všechno, aby o ni byl znovu zájem. Ten se nikdy nesnížil, ale v drtivé většině se jí lidé za její chování posmívají. 

Lidé na sítích jsou i nyní, o svátcích, nekompromisní. „Já si myslím, že jí bylo líto, jak strávila vánoční čas. Jen ona sama a s Davidem, který je s ní jen proto, aby měl kde ‚bydlet‘. Všude, ať už na sociálních sítích, nebo venku z auta musela vidět, jak lidi spolu tráví čas, jak hezky a hlavně jako rodina. Upřímně: mě by hrozně mrzelo, kdybych měla k večeři kus chleba, pomazánku, jedla to na balicím papíru a neměla nic. I tu největší hyenu to musí zamrzet. Nemá absolutně nic. Je to velmi chudý člověk,“ napsala k tomu Eliška v již výše zmíněné facebookové skupině. 

Adéla často na streamech urážela posměváčky. Tvrdila, jak jí závidí, jak je slavná celebrita a mimořádně úspěšná, pro sprosťárny také nešla daleko. Lidé jí ale nejvíc kritizovali za to, že jim vyhrožovala, že půjdou do vězení, když u ní zruší sledování, nebo kvůli chování k Davidovi, kterého častovala těmi nejhrubšími výrazy, či jejího chování ke zvířátkům. A objevila se i podezření kvůli údajně charitativním sbírkám. Nyní se prověřuje, jestli peníze z nich náhodou neskončily úplně jinde, než na co byly určené.



Sdílej tento článek a podpoř autora článku.

Sdílení tohoto článku získá autor finanční odměnu. A bude mít chuť tvořit dále takový články.