pondělí 20. února 2023

Shopaholic Adel přišla s přítelem o účet na TikToku. Za smrt morčete viní snoubence

 




Shopaholic Adel, vlastním jménem Adéla Pulcová, o v poslední době nemá jednoduché. Z vlastního zavinění jí zemřelo morče, které následně odhodila k popelnicím, a její činy ji zřejmě doběhly. Platforma TikTok jí i jejímu snoubenci Davidovi Pražákovi zrušila účet, Adel si však založila nový, kde má už přes dvanáct tisíc sledujících. Omluvila se i za smrt Smíška, byla to prý chyba Davida.

Shopaholic Adel má život jak na horské dráze a nyní dostala další ránu. TikTok jí zrušil její hlavní účet, není to ale poprvé, Adel už několikrát z platformy na určitou dobu zmizela, vždy se ale vrátila s obnoveným účtem. Tentokrát by to už ale nemuselo být tak jednoduché. Platforma jí zrušila i její druhý účet, přičemž ze sítě odstranila dokonce i jejího snoubence Davida Pražka, jenž vystupuje pod přezdívkou Freegamer. Adéla Pulcová to však nechce vzdát. Založila si nový profil, kde má už přes dvanáct tisíc sledujících.

Veřejnost pohoršilo Adély kruté zacházení ke zvířatům a vyvrcholilo to smrtí její morčete Smíška. Nejdříve řekla, že morče zemřelo proto, že ho upustila na zem, ale ooté se svěřila redakci Antiyoutuber.cz, že to je chyba ženy, která jí ho prodala.

„On v sobě musel mít nějakou nemoc, o které nám chovatelka neřekla, když jsme si ho od ní brali,“ řekla nám Adel. „Za smrt morčátka já vážně nemůžu. A ano, dala jsem ho k popelnicím, měli jsme ho alespoň do něčeho zabalit a vyhodit do popelnice. Je to Davidova chyba,“ popsala Pulcová.