čtvrtek 20. dubna 2023

Shopaholicadel pláče vzteky: Odkopnutý David s novou přítelkyní prý čeká miminko


 



Expřítel tiktokerky Adély Pulcové alias Shopaholicadel si našel novou lásku. David Pražák nyní chodí se sympatickou brunetkou, která je údajně v 9. týdnu těhotenství! „David celou dobu, co byl se mnou, byl i s tou holkou, se kterou nyní chodí. Ta je těhotná, to dítě je jeho,“ prohlásila Adéla během živého vysílání se slzami v očích. Důvěryhodný zdroj naší redakci prozradil, jak se věc má.


Adéla Pulcová alias Shopaholicadel si po rozchodu s Davidem Pražákem velmi rychle našla nového přítele. S tím se seznámila na internetové seznamce, přičemž si ho nastěhovala domů hned v den rozchodu s Davidem. Dnes jsou spolu krátce přes měsíc. „Můj život je od 10.03.2023 ten nejlepší, jaký muže být. Jsem moc šťastná a spokojená, a hlavně jsem skutečně zamilovaná. Mám konečně tu pravou lásku, co jsem celý život hledala,“ má uložené na svém Instagramu. Právě v tento den se dala dohromady s Janem Kulasem.




Novou lásku našel i expřítel David

 Pozadu nezůstal ani Adélin expřítel David. I on si našel náhradu velmi rychle, jak se stihl pochlubit veřejně. David nyní chodí se sympatickou brunetkou, se kterou údajně čeká dítě! „Už to zveřejním, už na to prostě se*u. David celou dobu, co byl se mnou, šu*al s tou holkou, se kterou nyní chodí. Ta je devět týdnů těhotná, to dítě je jeho,“ prohlásila Adéla během jednoho ze svých živých vysílání se slzami v očích. Naše redakce Davida kontaktovala, ten ale radostnou novinku nepotvrdil. „Nebudu se vyjadřovat, je to naše soukromá věc,“ sdělil nám.


Celé je to hra 

Podle důvěryhodného zdroje je však informace o těhotenství Davidovy nové přítelkyně vymyšlená. „David to hraje, aby naštval Adélu. To se mu podařilo, ona kvůli tomu brečela celý den, a dokonce se kvůli tomu málem rozešla s Honzou,“ uvedl zdroj. Jejich vztah je ale reálný. David dokonce slýchá na svou novou lásku samou chválu. „Davide, ta je fakt hezká!“ objevuje se pod jejich společnými fotkami.