sobota 8. dubna 2023

Shopaholicadel to bere hopem: Po necelém měsíci s novým přítelem hlásí, že je těhotná


 



Tiktokerka Shopaholicadel je zamilovaná až po uši. S novým přítelem Janem tvoří pár teprve necelý měsíc, ale už teď ví, že potkala lásku na celý život. “Vybrala jsem si správného muže, se kterým zestárnu,” rozplývá se na sociálních sítích. Adéla navíc tvrdí, že s partnerem, se kterým se před čtyřmi týdny seznámila na Tinderu, je těhotná. “Opravdu potřebuje pomoc, ona si těhotenství vsugerovala,” píší fanoušci, kteří neskrývají své obavy o Adély zdraví. 



Seznámili se na internetu, došlo na první setkání a žili spolu až do smrti. Tento scénář jak z amerického romantického filmu právě zažívá Adéla Pulcová. Tiktokerka, kterou všichni znají pod pseudonymem Shopaholicadel, během jednoho dne vyměnila svého snoubence za nového partnera a je si jistá, že našla svoji osudovou lásku. "Vybrala jsem si opravdu správného muže, se kterým už zestárnu. Moc tě miluji," vzkázala mu na svém Instagramu.


Shopaholicadel a těhotenství Se svým novým přítelem se dala dohromady 10. března 2023 poté, co si dvojice vyměnila několik zpráv přes Tinder. Po prvním setkání si Jana ihned nastěhovala domů, přičemž svému ex příteli Davidovi nechala tašky s věcmi přede dveřmi. A i když jsou spolu teprve 3 týdny, tiktokerka si je jistá, že spolu zůstanou už navždy. K vidině společné budoucnosti má navíc Adéla jeden závažný důvod: miminko!

Nejsou spolu ani měsíc, ale miminko se už hýbe Téměř třicetiletá tiktokerka nyní totiž tvrdí, že s novým přítelem čeká potomka. Na streamech si hladí bříško a "malému zázraku" posílá tajemné vzkazy. Navíc říká, že se miminko již hýbe. "To není možný, že by byla až taková herečka. Potřebuje opravdu pomoc, ona si to těhotenství vsugerovala," komentuje první tábor lidí, který neskrývá své obavy. "Kdyby náhodou byla těhotná, ví, že by to bylo od Davida?" dodávají další. Někteří její chování přisuzují tomu, že Adély "sláva" upadá. Sledující tak nabyli dojmu, že se na sebe tímto způsobem pokouší upoutat pozornost.