pátek 14. dubna 2023

Tajemství šťastného vztahu Shopaholicadel. Libuje si v praktikách, které se nesluší


 



Kontroverzní youtuberka Adéla Pulcová je zamilovaná až po uši do svého nového partnera Honzy a pěje na něj samou chválu. Ve videu na svém YouTube kanálu prozradila, kam už se za měsíc, kdy spolu chodí, jejich vztah posunul, a poslala jasný vzkaz všem, kteří jim jejich lásku nepřejí. 


První měsíc vztahu


Youtuberka Adéla Pulcová alias Shopaholicadel na Velikonoční pondělí oslavila první měsíc ve vztahu se svým novým přítelem Honzou, se kterým se dala dohromady 10. března. "Ano, měla jsem s ním být už dávno, ale potřeboval dospět, choval se jako malý dítě, jako parchantík, ale je to tak, on se tak v Český Lípě choval," řekla Shopaholicadel o své lásce ve videu na svém YouTube kanálu. "Je to naprosto neuvěřitelný, že spolu slavíme už měsíc. Je to strašně super a jsem za toho chlapa strašně moc ráda a strašně si ho vážím," rozplývala se Adéla. "Když už si v tom vztahu ten váš partner prdne, nevadí mu koupit holce intimní věci, když má menstruaci, tak už je to o level vejš ten vztah a je to super, když už se chlap nestydí," vyprávěla influencerka důležité novinky o svém soužití s novým mužem.



Drsný vzkaz

Pulcová má navíc radost z toho, že její Honza miluje deskové hry a konečně má s kým hrát svoje oblíbené "člobrdo". "Jsem se svým přítelem šťastná tak, jako jsem snad ještě nebyla. On není kluk, je to muž, protože pracuje, pomáhá mi uklízet v domácnosti, vaří, peče... Co si můžu od toho chlapa víc přát," řekla svým sledujícím rozněžněle a poděkovala, že díky němu má novou kamarádku. S Honzou se podle svých slov zná Shopaholicadel díky internetové seznamce už několik let a dala svým followerům za pravdu, že kdyby byla místo svého expartnera Davida s ním, měla by klidný a spokojený život. "Myslete si, co chcete. Já Honzovi nikdy nic špatnýho neudělám, toho kluka miluju, jednou si ho vezmu, je to ten pravej, zestárnu s ním, vždycky budu po jeho boku a zkuste na něj sáhnout nebo něco a budu se za něj klidně prát," pohrozila všem haterům drsně Shopina.