úterý 10. října 2023

Partner Shopaholic Adel chtěl prý kvůli hádce skočit z mostu. Údajně nemá ani klíče od bytu

 

Tiktoker Abdurahim Karimov se podělil o to, jak to chodí u Shopaholic Adel a Jana Kulase doma. Její pes prý kálí na balkóně a nikdo po něm neuklízí. Adel měla údajně dokonce dostat pokutu až šedesát tisíc korun za kauzu s odhozeným morčetem u popelnic. Ve svém bytě spí Adel zřejmě na matraci na zemi.



Do bytu Shopaholic Adel se vetřel další tiktoker a nyní se na sítích svěřuje, jak to u ní doma chodí. Ačkoliv je většina toho co říká velice pikantní, někteří ho kritizují. Označují ho za dalšího příživníka, který si chce na Adel zvýšit sledovanost a vydělat si nějaké peníze. To, co říká, je však zaujalo nejednoho uživatele sociálních sítích. Adel se nedávno večer ostře pohádala na ulici se svým partnerem Janem Kulase. Ten na ni křičel, že je konec a že se s ní zřejmě rozchází. Adel následně z celé hádky obvinila již zmíněného tiktokera Abdurahima Karimova. Ten tak nyní promluvil o tom, jak to celé bylo.







Dostat se k Adel do bytu není zřejmě nic těžkého. Zdá se, že stačí s ní pouze několikrát streamovat na TikToku a tvářit se jako kamarád. Karimov se má s Adel znát právě ze streamování. Skamarádit se měl však spíše s Kulasem. Časem se tak zřejmě více sblížili a tak nastal čas setkání. Podle Karimova bylo velice těžké se jen dostat do bytu Adel. Čekal na ni s partnerkou před jejím domem prý několik hodin. Když už se dovnitř dostali, Kulas prý neměl oči pro nikoho jiného. „Prostě měla výstřih že jo. Od té chvíle, co přišel Honza ke dveřím dolů nám otevřít, tak koukal jenom do výstřihu,“ říká.

Karimov měl u Adel zřejmě jiný den přespat. Jelikož však nemá pokoj pro hosty, nastalo dilema. Situace se následně měla vyřešit tak, že Karimov ulehl do postele s Kulasem a Adel si ustlala na matraci pod dekou. Spící Adel si vyfotil a výsledný snímek následně ukázal na svém streamu. „Tady vypadá jak Bella ze Stmívání, jak byla těhotná a vypadala jak smrtka,“ vtipkuje jeden uživatel na Facebooku.



Právě kvůli němu se měla Adel s Kulasem pohádat. Když byl tedy u nich na návštěvě, rozhodl se, že půjde s Kulasem do hospody na pivo. To se však vůbec nelíbilo Adel. Zřejmě hlavně kvůli tomu, že ji nepozvali. Podle velice zmateného vyjádření Adel měli z hospody pravděpodobně živě vysílat na TikToku. Na stream se měla připojit nějaká slečna, kterou Adel v lásce nemá, a tak se naštvala, že ji Karimov nezablokoval. „Tak jsme se prostě kvůli Abdurahimovi pohádali,“ říká Adel.

Hádku, která měla následovat, zdokumentoval jeden uživatel na TikToku říkající si soused Adélky. „Je konec. Já jdu do p*či,“ křičí v noci na ulici Kulas na Adel. „No tak běž do p*či, já za tebou nejdu. Furt mě jenom ponižuješ ty vole,“ pokračuje. Podle toho co však říkají, se ale zdá, že se tato hádka měla odehrát ještě před tím, než šel Kulas do hospody. „Já do té hospody nejdu. Já se nebudu koukat, jak tam kouříte a pijete pivo. Mě to nezajímá tohle. Ty to pivo piješ furt,“ křičí Adel na Kulase. Vyjádření Adel je tak poněkud matoucí.




Karimov se tak rozhodl, že nebude mlčet a na streamu řekl, jaká je Adel skutečně zač. Promluvil také o jedné velice drsné scéně, které byl zřejmě svědkem. „Honza se na*ral a chtěl skočit z mostu,“ říká. Předcházet tomu mělo neurvalé chování Adel, kdy ji chtěl Kulas obejmout a ona ho odstrčila. Zřejmě mělo jít o pouhé volání o pozornost. „Tam byla voda, takže by se mu nic nestalo. Skočil by do vody. Byla by mu jenom zima,“ pokračuje.

Informace, která mnoho sledující zajímá, je, kolik si Adel s Kulasem na sítích vydělají. Kulas měl prý Karimovi ukázat své příjmy z TikToku a rozhodně to není málo. Za dobu svého působení na platformě si měl prý vydělat až milion mincí tamní měny. „Honza vydělává na TikToku víc jak ona. Když mi Honza ukazoval, kolik dostal dohromady od té doby, co má TikTok, tak tam měl přes milion coinů,“ říká Karimov na streamu. V přepočtu na české koruny by se mělo jednat o zhruba sto dvacet tisíc. Na poměrně dlouhém streamu také promluvil o tom, že měla Adel dostat pokutu v hodnotě až šedesát tisíc korun. „Dostala pokutu šedesát tisíc za morče,“ říká.

Podle toho, co Karimov říká, se zdá, že Kulas nemá svůj vlastní telefon. Má dokonce zřejmě povolených pouze pár hodin denně, kdy ho může používat. O tom promluvil i samotný Kulas. „Lidičky já to musím vypnout a musím jí vrátit telefon, tak se mějte,“ říká a vypíná stream.


Nemálo sledujících Karimova obviňuje z toho, že si chce na Adel pouze zvýšit sledovanost. „No ale ten Abdul musí být taky pořádný chcípák vych*anej. Na něm to jde vidět,“ komentuje na Facebooku jedna uživatelka. „Proč to řešíš teď? Chceš za to dárky? Lhář chce jen peníze,“ komentuje na jeho TikTok streamu jeden uživatel.