pátek 6. října 2023

Táhni kurevníku jeden, křičela Adel na Kulase. Oba se ostře pohádali na streamu

 




Chování Shopaholic Adel pravděpodobně nezná mezí a opět se ukázalo, co je doopravdy zač. Na streamu se ostře obula do svého partnera Jana Kulase. Někteří uživatelé diskutují o tom, že je to celé jen sehrané divadlo pro sledovanost. Nadávala mu a říkala, ať se vrátí ke své bývalé partnerce. Kulas si to nenechal líbit a Adel konfrontoval.

Po chvilce klidu je tu opět další kauza. Sledujícím přišlo až zvláštní, že se Shopaholic Adel od zásnub na galavečeru Red Face chová poměrně klidně. Až na pár výstřelků žádnou velikou kauzu neudělala. Teď je tu ale další peprná hádka s jejím snoubencem Janem Kulasem. Na streamu se zhruba dvacet minut ostře hádali a nadávali si. Žárlivá Adel posílala Kulase za jeho bývalými partnerkami, on si dával v klidu cigaretu před domem.




Osobnost a nálada Adel je podle mnohých sledujících velice pohnutá. Dříve dokonce na sítích kolovaly fámy, že je jen jeden veliký výmysl známého showmana Kamila Bartošky alias Kazmy. Podle většiny uživatelů však není možné něco takového vytvořit. Adel je taková, jaká je, tvrdí většina. Královna bizáru se svým dvorním šaškem Kulasem si tu nenávist užívají, diskutují někteří. Bez nenávisti a bizáru by Adel sledovanost neměla. Podle sledujících je vypočítavá a dobře si uvědomuje, že vyšinutým chováním si sledovanost udrží.

Je tu další kontroverzní kauza, u které nemálo sledujících diskutuje, že je sehraná. Adel se opět kvůli maličkosti vytočila a ostře se obula do Kulase. „Nechám ho venku, když se takhle ke mně chová. Takhle se u mě v bytě chovat nebude,“ říká Adel. Co ji přesně naštvalo, nechápe zřejmě nikdo.

Podle některých sledujících by mohlo jít o to, že Kulas moc dlouho kouřil, Adel chtěla jít domů, a tak se na něj naštvala. „A co já jsem, abych čekala? Je to můj byt, tak jdi třeba do p*dele. Vidíte lidi? A to je přesně ono. Jenom holky a holky ho zajímají,“ říká Adel. „Jeho smůla, on bude venku. Mně to je u p*či úplně. On zapomíná, že o tom pronájmu rozhoduji já a ne on. Jemu ty detaily docela ucházejí. Já s takovým blbečkem nebudu v jedné domácnosti,“ doplňuje.


Jelikož téměř celou dobu nabádala sledující k tomu, aby jí posílali dárky, někteří si myslí, že šlo o sehrané divadlo. „Perfektní představení a dají si ještě při hádce duel. No není to k smíchu?“ komentuje na YouTube jedna uživatelka. „Hra pro sledovanost. Zítra tady máme video s názvem: ,Komunikace s vámi’ a Kulasovi koupí deodorant z Lidlu jako omluvu,“ píše další. Jestli šlo o sehranou hádku, jistě jim to zafungovalo. V jeden moment měli na streamu dohromady téměř deset tisíc sledujících a dárky jim jen a jen přicházely.

Po chvíli Adel od Kulase odešla a streamovala z chodby jejich domu. „Tak jdi do p*dele. Máš smůlu, já už ty dveře otevírat nebudu,“ říká Kulasovi do telefonu na streamu, přičemž je od něj zřejmě jen pár metrů. Následně nastává bizarní scéna, kdy Adel říká, že na Kulase čekat nebude a ať jde ihned domů. „Nejsem u baráku. Nejdu, procházím se. No tak na mě nečekej, běž domů,“ reaguje Kulas. Vytrvalá Adel si však stojí za svým a Kulasovi říká, ať se vrátí. „Ty jsi fakt chcípák,“ říká a opět vychází ven z domu. Kulasovi zřejmě došlo, že si to u Adel pořádně zavařil, a tak se za ní vydal nazpět.

To už však byla Adel pořádně vytočená. „Já nebudu s chlapem, co mě podvádí. Já už toho mám dost, aby mě každý chlap jen podváděl. A nesměj se mi do ksichtu ty hovado jedno,“ obviňuje Adel Kulase z toho, že ji podvádí se slečnami, které mu posílají dárky a opět se vrací do domu. Když Kulas následné jedné slečně poděkoval za zaslaný dárek, Adel se odpojila ze společného streamu a začala brečet. „Já jsem většího č*ráka v životě neviděla,“ říká a už poněkolikáté vychází ven z domu.




Těžko by se počítalo, kolikrát Adel z domu odešla a zase se do něj vrátila. V jeden moment Kulasovi říkala, ať jde zpátky a za chvíli na něj zvyšovala hlas, ať za ní nechodí. Po delší velice bizarní hádce stream oba vypnuli a Kulas se zřejmě vrátil do bytu. Chvíli po hádce Adel vydala vyjádření na svém Instagramu. „Vezměte si, že je vždy chyba na obou stranách. Oba jsme se nechovali dobře na tom streamu,“ říká. „Jasně, že je u vás vždy chyba na obou stranách. Na straně Adély a na straně Pulcové. To se nezastávám Kulase, protože je stejný dem*nt jako ona. Když mu to nevadí, tak si ji zaslouží,“ komentuje jedna uživatelka na Facebooku.