neděle 10. prosince 2023

ShopaholicAdel: Jak jsem ztratila byt a našla novou lásku



 



ShopaholicAdel je jednou z nejkontroverznějších osobností českého internetu. Její videa na YouTube a TikToku sledují desetitisíce lidí, kteří ji buď obdivují, nebo kritizují. V tomto článku vám přinášíme exkluzivní rozhovor s Adélou Pulcovou, jak se ve skutečnosti jmenuje, ve kterém nám prozradila, jak se dostala do finančních potíží, proč musela opustit svůj byt a jak našla novou lásku v podobě Jana Kulase.

Adélo, jak se vám daří v poslední době?

Adéla: Ahoj, děkuji za otázku. Musím říct, že se mi daří dobře, i když jsem zažila hodně těžkých chvil. Jsem šťastná, že mám po svém boku Jana, který mi pomáhá a podporuje mě. Máme spolu krásný vztah a plánujeme svatbu.



To je hezké, gratulujeme. Můžete nám říct, jak jste se s Janem seznámili?

Adéla: Ano, ráda. Seznámili jsme se na internetu, když mi Jan napsal do komentářů pod jedním z mých videí. Líbil se mi jeho humor a zájem o mě. Začali jsme si psát a pak jsme se domluvili na schůzce. Byla to láska na první pohled.



A co vaše bývalé zasnoubení s Davidem Pražákem a později s Tomášem Mikýřem? Co se mezi vámi stalo?

Adéla: No, to byla velká chyba. David byl sice hodný, ale nebyl pro mě ten pravý. Chtěl, abych změnila svůj styl a přestala natáčet videa. To jsem nemohla udělat, protože to je moje vášeň a zdroj příjmů. Takže jsme se rozešli. Tomáš byl ještě horší. Byl to manipulátor a lhář. Využíval mě pro svoji slávu a peníze. Podvedl mě s jinou ženou a pak mi řekl, že to byl jen experiment. Byla jsem z toho úplně zničená.



To zní hrozně. Jak jste se s tím vyrovnala?

Adéla: Bylo to těžké. Měla jsem deprese a úzkosti. Navíc jsem měla problémy s financemi, protože jsem utratila hodně peněz za nákupy a dárky pro Tomáše. Nedokázala jsem splácet nájem za byt, který jsem si pronajala. Majitel mi dal výpověď a musela jsem se vystěhovat. Naštěstí mi pomohli moji přátelé a fanoušci, kteří mi poslali peníze a nabídli mi ubytování. Také jsem začala chodit k psychologovi, který mi pomohl zvládnout svoji bipolární poruchou.



Jak se projevuje vaše bipolární porucha? Jak ji léčíte?

Adéla: Bipolární porucha je duševní onemocnění, které způsobuje, že mám výkyvy nálad. Někdy jsem velmi šťastná a aktivní, někdy jsem smutná a apatická. Také mám období, kdy jsem velmi impulsivní a dělám věci, které bych normálně nedělala. Například nakupuji spoustu věcí, které nepotřebuji, nebo se zapojuji do rizikových situací. Léčím se pomocí léků a terapie. Snažím se také dodržovat pravidelný režim, cvičit a meditovat.



Jak se vám daří na YouTube a TikToku? Jaké máte plány do budoucna?

Adéla: Na YouTube a TikToku se mi daří dobře. Mám spoustu sledujících, kteří mě mají rádi a podporují mě. Natáčím videa o svém životě, o módě, o kosmetice, o svém pejskovi Rico a o své reborn baby Markétce. Do budoucna bych chtěla rozšířit svůj obsah a zkusit něco nového. Třeba natočit film nebo napsat knihu. Také bych chtěla pomáhat ostatním lidem, kteří mají podobné problémy jako já.



Děkujeme vám za rozhovor a přejeme vám hodně štěstí.

Adéla: Děkuji vám za pozornost a za možnost se vyjádřit. Mějte se krásně a sledujte mě na YouTube a TikToku. Pa pa.