neděle 22. října 2017

Nechutná vražda malých dětí: Matka upekla své syny zaživa!

Otřesný případ brutální vraždy dvou chlapečků řeší kriminalisté z americké Atlanty. Matka se dětí zbavila neobyčejně krutým způsobem, za což jí hrozí doživotí.
Svobodnou matku obvinila policie z neobvykle brutální vraždy dvou synů. Lamora Williamsová z Atlanty měla ročního Ja'kartera a dvouletého Keyanta zaživa upéct v troubě! Informoval o tom portál Daily Mail.


Čtyřiadvacetiletá Lamora nedávno přestala chodit do práce, aby se o syny mohla starat. Nemohla totiž najít vhodnou chůvu. Přátelům si pak měla postěžovat, že "už má svých dětí dost a nemůže to vydržet".

Problémy se rozhodla řešit tím nejhorším možným způsobem. Chlapce měla zavřít v troubě a zapnout ji. Poté údajně vedla videohovor s jejich tatínkem Jameelem Pennem. Ten si všiml, že jeho synové nehybně leží na zemi a zalarmoval policii.


Na místo vyrazili i záchranáři, dětem už ale nedokázali pomoci. Chlapečci utrpěli popáleniny, Lamora ale nejdříve tvrdila, že děti zemřely v době, kdy se o ně staral její bratranec. Tomu ale policie nevěřila a obvinila ženu z vraždy.

Lamora údajně trpěla psychickými problémy už od doby, kdy jí před pěti lety zemřel otec. Policisté na smutném případu stále pracují, žena čeká na svůj další osud ve vazbě. Za neobvykle brutální vraždu dvou dětí jí hrozí doživotí.