neděle 22. října 2017

Nejlepší počítačové hry, které existují!

Dnes si ukážeme nejlépe hodnocené PC hry. Hodnocení bylo bráno z výsledků ankety ze stránky www.nejhorsi.cz. Hodnocení her je podle známek (jako ve škole).



5. Far Cry 4

Far Cry 4 je akční FPS hra s otevřeným světem od Ubisoftu. Far Cry 4 bylo v České republice vydáno na Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One 18. listopadu 2014.
Hra dostala od uživatelů známku 2.1


4. Hearthstone

Hearthstone je online virtuální karetní hra vyvinutá společností Blizzard Entertainment. Je zdarma dostupná (tzv. free-to-play), s možností koupě k rychlejšímu získání karet či kosmetických úprav, přičemž odměny za měsíc hraní zdarma jsou ekvivalentem odměn za zaplacení cca 25 euro.
Hra byla oznámena v dubnu 2013 a spuštěna 11. dubna 2014. Hearthstone je dostupný na Microsoft Windows a OS X systémech iOS a Androidových zařízení.
V květnu 2017 překročil počet registrovaných hráčů 70 milionů.
Hra dostala od uživatelů známku 2.1


3. Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim je akční hra na hrdiny (RPG) s otevřeným světem vytvořená společností Bethesda Game Studios a vydaná společností Bethesda Softworks. Jedná se o páté pokračování série akčních fantasy her na hrdiny The Elder Scrolls, které následuje po předchozím dílu The Elder Scrolls IV: Oblivion. Skyrim vyšel 11. listopadu 2011 (známé datum z reklam: 11. 11. 11.) na platformy PC (Microsoft Windows), PlayStation 3 a Xbox 360.
Hra dostala od uživatelů známku 2.1


2. Overwatch

Overwatch je střílečka z pohledu první osoby založená na souboji dvou týmů o šesti hráčích. Hráči hrají za jednu z dvaceti pěti postav.
Hra byla vydaná společností Blizzard Entertainment. Byla celosvětově vydána v květnu 2016 pro Microsoft Windows, PlayStation 4 a Xbox One.
Hra dostala od uživatelů známku 2


1. GTA V

Grand Theft Auto V je hra s otevřeným světem, akční adventura vyvinutá společností Rockstar North (Rockstar Games) a vydána Take-Two Interactive. Byla vydána 17. září 2013 na Xbox 360 a PlayStation 3, 18. listopadu 2014 na Xbox One a PlayStation 4 a 14. dubna 2015 vyšla i na Microsoft Windows. Hra byla umístěna do smyšleného státu San Andreas, založeném na Jižní Kalifornii. Single-playerový příběh následuje tři kriminálníky, kteří usilují spáchat loupeže a zároveň jsou pod tlakem ze strany vládní agentury.
Hra dostala od uživatelů známku 2
Hodnotit vaši oblíbenou hru můžete také na https://nejhorsi.cz/kategorie/videohry/(vynechané byly hry s malým počtem hodnocení)