pondělí 6. listopadu 2017

Čivava žrala maso ze svého páníčka, jinak by nemohla přežít











Čivavu Rumplestiltskina adoptoval člověk jménem Tyfanee Fortuna a sdílel jeho příběh na Facebook. Rumplestiltskina adoptoval z útulku jako "čivavu lidožrouta". Jeho předchozí majitel totiž zemřel, a aby Rumplestiltskin přežil, musel pojídat svého pána.
Trvalo dva týdny, než objevili tělo Rumplestiltskinova páníčka. To by znamenalo, že čivava vyhladoví a zemře. Aby pes přežil, živil se masem ze svého mrtvého pána, informoval Daily Mirror.

"Je to takový malý, rozklepaný uzlíček štěstí," uvádí Fortuna ve facebookové skupině, kde sdílel příběh svého mazlíčka. "Má rád jídlo, vyžaduje pozornost a také moc rád spí."

Rumplestiltskinův příběh měl na tisíce lajků a sdílení a téměř tisíc komentářů. Většina lidí se čivavy zastává a označuje ho za statečného psa. Podle nich se zachoval jako každé zvíře, aby přežil.


Našli se však i tací, kteří jeho jednání odsoudili jako nechutné a děsivé. Podle nich je schopen pozřít lidské maso znovu. Jeho nový majitel však vylučuje, že by Rumplestiltskin byl nějak nebezpečný.