pondělí 6. listopadu 2017

Ubisoft rozdává Watch Dogs zdarma





Ubisoft se rozhodl obdarovat svou herní komunitu a přináší nám malé předvánoční překvapení. Vypustil totiž do světa zdarma první díl série Watch Dogs. Ač se jedná o hru z roku 2014, stále nabídne slušný zážitek a určitě neprohloupíte, pokud nabídky využijete. Učinit tak můžete až do 13. listopadu 2017 a Ubisoft na Twitteru téměř okamžitě potvrdil, že hra na Vašem účtu zůstane - nejedná se tedy o časově omezenou nabídku ve smyslu hraní.




Hackerský open-world

Pokud vás náhodou Watch Dogs zcela minulo, pojďme si titul jen velmi obecně představit. V kůži Aidena Pearce se vydáte do otevřeného světa - futuristického Chicaga, které ovládá centrální operační systém ctOS. Aiden je zdatný hacker a díky svým schopnostem dokáže leccos ve městě ovládnout a využít. Postupně se rozvíjející zápletka odhalí slušný, byť místy ně příliš konstruktivní příběh a dočkáte se také spousty akce.



Pro získání hry stačí, když kliknete SEM, přihlásíte se pod svým Uplay účtem a svůj zájem potvrdíte. Servery jsou aktuálně dost přetížené, takže se možná všechno nevydaří napoprvé, ale zkoušejte dál. Po několika pokusech mi systém potvrdil, že hra byla přidána do mé knihovny. Tak veselé hackování!