neděle 19. listopadu 2017

Žena vyfotila havrana a smrtku, kteří přišli pro umírajícího otce







Sharron Collová z Doncasteru se starala v hospicu o svého nemocného otce před jeho smrtí. Při poslední návštěvě se jí podařilo vyfotit stíny, o kterých tvrdí, že přišly doprovodit jejího otce na onen svět.
Sharron sdílela fotky havrana a smrťáka na sociálních sítích. Podařilo se jí je vyfotit, když její otec ležel na smrtelné posteli v hospicu nedaleko Doncasteru.

Stíny se objevily jen několik hodin před tím, než její otec Roy zemřel. Smrtka se krčila za rohem v chodbě a vrána dokonce seděla na elektrickém vozíku.


Vše se odehrálo v roce 2013, kdy Roy prohrál svou bitvu s rakovinou. Sharron sdílela fotky nyní a doufá, že tím pomůže všem, kteří se potřebují vypořádat se ztrátou milované osoby.

Sharron se nejprve stínu zalekla, protože jí její bratr řekl, že vypadá jako smrtka. S odstupem času však oba stíny vnímá jako převozníky smrti, kteří přišli doprovodit jejího otce na onen svět.

"Tyto fotky jsou pro mě velmi osobní. Hodně mi pomohly se vyrovnat se smrtí otce," uvedla pro Daily Mirror. "Vrány a havrani jsou prý symbolem smrti, ale vrány se kolem hospicu nikdy nevyskytovaly," řekla.


"Starala jsem se o otce a bylo to zvláštní, protože pořád ukazoval ven. Nemohl už pořádně mluvit a nešlo mu vysvětlit, co přesně vidí, ale byl vyděšený. Myslela jsem si, že blouzní z léků."

Sharron dále popsala, že vykoukla z pokoje a viděla postavu. Ta ji pořádně vyděsila a chvíli jí trvalo, než se uklidnila. Vrány si všimla až z pořízených fotografií.

Matka šesti dětí tvrdí, že duchy vídá už od pěti let. Její otec jí však nikdy nevěřil. Ani tentokrát jí prý nikdo nevěřil, až dokud neukázala fotky, které v hospicu pořídila.