sobota 2. prosince 2017

Táta našel erotickou pomůcku své dcery. Její reakci nečekal




Slídění v osobních věcech dcery se nevyplatilo jednomu tatínkovi z USA. Myslel si totiž, že v jejím šuplíku našel erotickou pomůcku. V šoku svou dceru okamžitě začal bombardovat zprávami, aby mu podala vysvětlení.
"Emily, kde jsi? Až přijdeš domů, musíme si promluvit," zněla zpráva od jejího otce, jak informoval Daily Mirror. Takovou věc od rodičů nechce slyšet žádný teenager. Skoro vždycky totiž znamená potíže.


"Tohle jsem u tebe našel. Proč kupuješ takové věci? Je to nechutné, proč za to utrácíš peníze? Pokud máš potřebu něco takového kupovat, navrhuji ti, abys to nenechávala jen tak povalovat kolem."

Vibrátor
Zdroj: TwitterMyslel si, že jde o vibrátor.




Překvapená Emily se zeptala otce, co si myslí, že je ta věc, kterou našel. Na to konto jí otec odpověděl, že vibrátor. "Tati, to je moje přenosná nabíječka na telefon! Pane bože, proč ses vůbec hrabal v mých věcech," bránila se okamžitě Emily.

"Hledal jsem párátko, promiň, neříkej to mámě," zastyděl se okamžitě otec. Vsadíme se, že příště tenhle táta bude hledat párátko raději někde úplně jinde.