pondělí 29. ledna 2018

Požár přežila jen sběratelská edice Guild Wars a vývojáři poslali peníze na opravu domu


Když Laura Hansucker před Vánoci odcházela do práce, tak netušila, že svůj dům opouští naposledy. Díky vadě sušičky veškerý jeji majetek, i s celým domem a se dvěma psy, shořel. Když se po týdnu do domu vrátila, aby se podívala jestli se něco nezachránilo, tak jediná věc, která přežila byla sběratelská edice Nightfall, rozšíření pro hru Guild Wars. Byla téměř nepoškozená a trošku promočená. Podělila se s tímto nálezem na sociálních sítích, což spustilo reakci, kterou rozhodně nečekala.


Video, které natočila na Facebook:







Ozvala se jí společnost ArenaNet, která má na svědomí hru Guld Wars, že by ji rádi poslali podepsané triko jako podporu. Laura byla nadšena, protože na Guild Wars má nahráno přes 6000 hodin a je jeho velká fanynka, dokonce je v komunitě známá jako "Crazy Guld Wars Lady". Ale místo jednoho trička jí dorazila krabice plná všech her, které ArenaNet kdy vydala, všechny podepsány vývojáři a to včetně trička a tašky. A to není všechno. Na účet sbírky, která je určena na obnovu Lauřiného domu, z ničeho nic přistálo $3500 od ArenaNet. A když se tohle vše dozvěděla komunita, tak jí začali pomáhat také.
Je pěkne vidět, že i herní komunita drží pospolu a dokáže dohromady pomoci člověku z nesnází. Doufejme, že to tak bude i do budoucna.