úterý 3. dubna 2018

Tisíce lidí na facebooku odsuzují matku chlapečka, který se narodil bez končetin. Natočila drsné VIDEO!






Některé rodiče člověk nikdy nepochopí... Například tuhle matku. Ta natočila svého malého syna, který od narození nemá končetiny. A záběry nenechaly nikoho chladným!
Na facebooku se tohle video stalo virálem. Matka sdílela video, na kterém si hraje se synem s míčem. Na tom by nebylo nic špatného, kdyby chlapec měl ruce a nohy. To ale bohužel nemá...
Chlapeček se narodil se vzácným postižením, při kterém se mu nevyvinula žádná z končetin. A jedno všechny dost zaráží. „Jak mohla tohle dopustit? Už když byla těhotná, musela na ultrazvuku přece vidět, že se dítěti nevyvinuly končetiny. Mohla to zarazit. Chudáček, tohle není život...,“ komentovala video jedna z uživatelek facebooku a spoustu dalších s ní souhlasilo.






Našlo se ale pár jedinců, kteří se matky zastali s tím, že nikdo přece neví, v jaké životní situaci byla, a tak není vhodné ji hned takto odsuzovat. Jisté ale je, že tyhle záběry zveřejňovat určitě nemusela. Dívat se na to, jak má chlapeček položené torzo těla na zemi a snaží se bez končetin odkopnout míč, je opravdu pro silné povahy.