čtvrtek 11. července 2019

STRAŠNÉ PŘEDPOVĚDI NEOMYLNÉ BABY VANGY! CO SE NÁM STANE V ROCE 2019?






Baba Vanga nám opět vyvěstila strašnou budoucnost! Úspěšně předpověděla Brexit, dokonce i vzestup islámského státu! a také pád dvojčat 11. září! Babu Vangu přezdívají na balkánským Notredamem a ne nadarmo!Její nepříjmené věštby mají nepříjemný zvyk.. Naplnění!




Až 68% předpovědí Baby Vangy se už naplnilo, dost na to abychom na začátku roku 2019 se začali obávat! Podle Baby nás totiž nečeká na světě už nic dobrého!Šampanské na silvestra ani nekupujte odložte si ho na lepší příležitost!
I přesto, že slepá Bulharka Vanga v roce 1996 zemřela, těžko říct jestli mela dar nebo jen štestí v tipovaní!
Co všechno předpověděla a co nás ještě čeká?



V roce 1989 prohlásila, že Ameriku zasáhnou dva “ocelové ptáky” a “bratři padnou”. Dnes již víme, že tím (asi) myslela Světové obchodní středisko a teroristický útok na něj z roku 2001.
Vange se také úspěšně podařilo vyvěštit invazi extremistů do Evropy v roce 2016.
Zřejmě její nejznámější prognózou je však dominance Ruska ve světě a zejména Vladimira Putina jako jeho lídra. O Putinovi se Vanga vyjádřila, že jen “Vladimirova sláva, sláva Ruska, přetrvá” a přímo prohlásila, že Rusko se stane jedinou světovou mocností.
Vangelis Gushterova – známá zejména pod “pracovním” pseudonymem Baba Vanga – věštila téměř 50 let a mnohé z jejích předpovědí nebyly nikdy zapsány. Otázkou tedy, pokud byla opravdu obdařena jasnozřivostí, co všechno nás ještě čeká, aniž bychom o tom věděli.



Následující věštby jsou však zdokumentovány a skutečně pocházejí od balkánského Nostradama. Nuž, v těchto případech sice víme, co nás – alespoň podle konspirací – čeká a nemine, ale že bychom byli díky tomu klidnější … ne nadarmo se říká, že “neznalost je slast”.
Nyní však v sobě naberte odvahu a viz 5 hrůzostrašných předpovědí Baby Vangy na rok 2019. A pokud si nevíte pomoci a musíte se na příchod nového roku těšit, ať aspoň víte, co budete ve skutečnosti opěvovat!
zdroj: https://1url.cz/gMUbe