sobota 30. listopadu 2019

Muž opustil svou těhotnou milenku. Po několika měsících mu poslala dopis – když ho přečetl, omdlel! Co v něm psala?












Občas se nám dějí v životě velmi překvapivé a nepředvídatelné věci, které nás můžou hodně zaskočit. Nikdy si svůj život nemůžeme dokonale naplánovat, a ne vždy je tak jak chceme.



Stačí malinké zaváhání, jedna malinká chyba a karma vám vám to vrátí i s úroky. Může o tom mluvit  muž, který opustil svou těhotnou milenku a ona se nechtěně pomstila. No, postarala se o to spíš karma.

Muž měl dlouhý roky  italskou milenku, která s ním potom otěhotněla. Když mu to řekla, nechtěl zkazit svoji pověst milujícího manžela a nechtěl přijít o svoji manželku, takže řekl, že své milence, aby jejich dítě porodila natajno a on jí  zaplatí a k tomu bude posílat peníze na dítě, dokud mu nebude 18.

Žena na tohle rozhodnutí přistoupila a s mužem se domluvila tak: Že až přijde  den kdy je narodí jejich dítě, žena mu pošle pohlednici, na které bude napsáno slovo “špagety”. Žena tedy odjela pryč, neměla s mužem žádný kontakt a čekala.



Po devíti měsících se muž vrátil domů a tam ho čekala jeho manželka s osudnou pohlednicí v ruce a řekla mu, že mu přišel domů velmi divný vzkaz. Když muž pohlednice četl, zbledl a omdlel.
Na pohlednici bylo napsáno toto „Špagety, špagety, špagety, špagety, špagety. Troje s masovými koulemi a dvoje bez nich. Prosím, zašli více omáčky.”

Musí se uznat že tady karma opravdu  zafungovala.