čtvrtek 24. září 2020

ŠOK: New York Times přiznávají, že valná většina testů na koronavirus je falešně pozitivní

 




(Natural News) Převážná většina lidí, kteří mají „pozitivní“ výsledek testu na koronavirus (COVID-19), v sobě ve skutečnosti virus nemá, informuje list New York Times – respektive má ho v sobě v tak titěrném množství, že nakažení druhého člověka nepřichází v úvahu.

Vypadá to, že PCR testy, které vyděsily už miliony lidí a další na ně stojí frontu, jsou pořádný průšvih. Test zachytává i fragmenty viru a jeho pozůstatky, což zdaleka není „zlatý standard“, za který test považují jeho propagátoři.

Zatímco Timesy opatrně přiznávají, že PCR testy diagnostikují jako pozitivní obrovský počet lidí, kteří v sobě mají nepodstatné množství viru, a tudíž nejsou infekční, skutečnost je taková, že diagnostikují obrovský počet lidí, kteří v sobě vůbec žádný virus nemají.

Data z testů provedených v Massachusetts, New Yorku, Nevadě a na jiných místech USA ukazují, že nad 90 % osob, které mají pozitivní výsledek testu na wuchanský koronavirus, ve skutečnosti není nakaženo.

Jelikož jsou NY Times prosystémové a průběžně píší o vážnosti pandemie, můžeme předpokládat, že i těch 90 % je málo. S tím souhlasí Michael Thau, který píše pro Red State:

„Z výzkumu, který NY Times citují, vyplývá, že ty falešně pozitivní testy byly od lidí, kteří v sobě neměli VŮBEC žádný virus, ne jenom nepodstatná množství, jak se tam píše. A těch jejich 90 % falešně pozitivních výsledků je pravděpodobně také málo.“

Chybné PCR testy korporacím vydělaly miliardy dolarů

Americké Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) dobře ví, že falešně pozitivní testy jsou problém, a tvrdí, že orgánům veřejného zdraví byly „omylem“ nahlášeny chybné výsledky. Pravda je ale taková, že testy jsou problém samy o sobě, a to žádný omyl není.

Celá plándemie stojí na lži, že miliony a miliony lidí jsou pozitivní na nový koronavirus, vyvolávající onemocnění COVID-19, jenže ve skutečnosti je většina zdravá; jen mají falešně pozitivní test.

Tyto špatné PCR testy též přispěly k teorii, že většina nakažených pacientů jsou bezpříznakoví přenašeči, kteří sami neonemocní. Přitom je realitou, že většina „pozitivních případů“ vůbec neexistuje.

„Masivní podvod spáchaný na americkém lidu, který uvěřil, že PCR testování představuje ‚zlatý standard‘ určování přítomnosti COVIDové infekce, musí být jeden z největších podfuků v dějinách,“ píše Thau.

Je to však podfuk, který pomohl některým lidem k pořádným ziskům. Jeden testík stojí 150 dolarů a od chvíle, kdy začal wuchanský koronavirus dominovat novinovým titulkům, se jich po celých USA udělalo odhadem 85 milionů. To je zhruba 13miliardový obrat pro výrobce testovacích sad a testovací laboratoře. Zisk z toho bude rozhodně velmi slušný.

Mezitím si ty miliony občanů, které dostaly falešně pozitivní výsledek, nejspíš prošly peklem. Sociální izolace, strach z nemoci, někdy i ztráta zaměstnání; starosti, které mohly vést ke skutečným zdravotním problémům – to je celkem reálný scénář pro velký počet z nich.

O tom se NY Times kupodivu nijak nerozepsaly. Přitom se dá očekávat příval žalob od lidí, kteří kvůli falešně pozitivnímu testu na obávaný COVID utrpěly nějakou ztrátu. A to tu ještě nejsou toužebně očekávané vakcíny, které se budou podávat každoročně a pro své výrobce budou dalším skvělým zdrojem výdělku.

Jak se říká, když chcete znát pravdu, sledujte tok peněz.