sobota 11. února 2023

Pošlete pistolku, žebrá otec s dcerou na TikToku. Využili i úmrtí v rodině. A mnoho dalších Tiktokeru žebrá o peníze.


 



Tiktoker Profimann žádá při živých vysíláních od sledujících o virtuální dárky, ze kterých má pak peníze. Využívá k tomu i svou dceru známou z youtubového kanálu Denisa TV. S plakající Denisou vysílal například nedávno jen krátce poté, co jeho dceři údajně zemřela babička.

O Profimannovi, muži kolem padesátky, už slyšeli asi mnozí uživatelé sociálních sítí. Český youtuber a tiktoker je spolu s dcerou Denisou, která se dříve prezentovala jako youtuberka Denisa TV, v poslední době velmi aktivní především na TikToku. Oba dva na účet přidávají videa, která často vůbec nedávají smysl, píše web AntiYoutuber.cz.

Jedním z hlavních důvodů, proč je Profimann na svém kanálu tolik aktivní, je to, že na streamech na TikToku může dostávat virtuální dárky od svých fanoušků. Na této aplikaci jsou často děti, které nechápou, že většině tiktokerů jde pouze o výdělek, nikoliv o předstíranou radost za každý obdržený dárek, tedy zaslanou animaci, za kterou zaplatí penězi.

Nedávno spustil Profimann na svém kanálu živé vysílání, ve kterém byl on a jeho dcera, která plakala. Muž sledujícím řekl, že jí umřela babička, ovšem sám byl úplně v klidu a začal vybízet všechny sledující, ať mu začnou posílat dárky. Denise mezitím vedle něj tekly slzy a neustále opakovala, že jí umřela babička.

Vpravo nahoře pistolka, o kterou žádala Denisa diváky živého streamu na TikTok profilu s názvem Profimann. Animace stojí 500 mincí, v přepočtu tedy 115 korun českých. (2023)

Profimann to však ignoroval a neustále řešil počet dárků, které mu sledující posílali, což dělali pravděpodobně proto, že jim bylo líto Denisy. Ovšem později začala o peníze žádat i sama dívka. „Jedna pistolka zlepší náladu všem, tak pojďme na to! Je taková pěkná, růžová, takové 




Sdílej tento článek a podpoř autora článku.

Sdílení tohoto článku získá autor finanční odměnu. A bude mít chuť tvořit dále takový články.