středa 17. dubna 2024

Šílená Shopaholicadel mučí dalšího partnera. Hysterie, nadávky a týrání psa. Došlo i na krev


 

Chování influencerky Adély Pulcové, známé jako Shopaholicadel, nezná mezí. Po pár měsících vztahu začala slovně i fyzicky napadat svou další "životní lásku" Josefa. Partner s monoklem pod okem pustil na sociální síti šokující nahrávku plnou nadávek a přiznání k týrání pejska Rikouška.


Fyzický útok Netrvalo to dlouho a známá historie se opět opakuje. Bizarní influencerka Adéla Pulcová alias Shopaholicadel začala nejen slovně, ale dokonce i fyzicky napadat svého současného partnera Pepu, který je zároveň i její manažer. Ačkoli údajně nikdy nechtěl živě streamovat na sociálních sítích, uspořádal na TikToku povídání s influencerem Ondym Mikulou. Josef se před agresivní Šopinou schoval v koupelně a přiznal, že monokl, který zdobí jeho oko, nemá na svědomí nikdo jiný než Adéla, o níž se ví, že týrání partnerů patří mezi její oblíbené kratochvíle. "Adéla pláče a omlouvá se. V podstatě mi bodla nůž do zad, který mi chce vytáhnout, ale já budu pořád krvácet a umírat, protože to byla docela zrada," řekl poeticky Pepa. Adélin partner přiznal, že mu dělá to samé, co dělala svým předchozím klukům. "Adéla je agresivní. Já jsem se s tím snažil nějak bojovat a nedávno začala s fyzickým napadáním," uvedl Pepa. "Když jsem si chtěl nahrát to, jak mě chtěla uhodit, tak jsem se bránil rukou, aby mi nedala facku, ale ona to hned brala tak, že já ji mlátím. Hned začala, že jde zavolat policii, ale já se jen bránil, aby mě nemlátila do hlavy. To, co mi udělala s tím okem, tak nevím, jestli mě poškrábala, ale tekla mi krev a vypadalo to jako monokl," popsal chování Pulcové.


Týrání psa Ve streamu dokonce pustil i hlasové zprávy plné urážek a sprostých nadávek. "Nerozkazuj! Nejsem zvědavá na ty tvoje kecy. Ty si odpusť. Takhle se mnou mluvit chlapečku nebudeš. Tak si mluv se svýma ku*vama a ne se mnou. Sklapni! Drž hubu," řvala na partnera. "Neříkej mi, co mám dělat, kriple zas*anej! Jdi do p*či ty ku*vo zas*aná!" vřískala dál Pulcová na klidně mluvícího Josefa. Další přiznání, které v Pepově streamu zaznělo, bylo, že se Adéla opravdu o svého psa Rikouška nestará. "Byly čtyři odpoledne a já jsem chtěl, aby s ním šla ven, že se mi nelíbí, že tam čeká a kňučí," vysvětlil Pepa a pustil další z nahrávek reakce své přítelkyně. "Nerozkazuj! Měl jsi s ním jít, když jsi byl vzhůru. Ráno jsem spala, ty ichtyle!" pustila se do Pepy, který poznamenal, že spala až do pravého poledne. "To je moje věc! Ty mě nenecháš spát, tak chodím spát pozdě! To je tvoje vina!" řvala Adéla. Následně ji Josef klidným hlasem poprosil, jestli by nemohla jít ven se psem, že ho od rána nevenčila. "Jdi do p*či!" ječela Pulcová a osočila svého partnera z toho, že by jí psa ukradl. "Kvůli tobě měl klíště, protože jsi ho tahal do vysoké trávy," pokračovala v bizarních výčitkách hysterická youtuberka. "Garantuju ti, že hned budete zpátky," otevírala si pusu Adéla. "Zapomeň na to, že s ním budeš venku půl hodiny," dodala, když se Josef ohradil, že chce Rika brát na normální delší procházky.