sobota 17. listopadu 2018

Andrej Babiš junior je ve skutečnosti syn Miroslava Kalouska







Napovrch vyšlo další šokující odhalení okolo Andreje Babiše a jeho „syna“. Podle nových informací není Andrej Babiš junior vůbec synem českého premiéra, nýbrž bývalého ministra financí Miroslava Kalouska. S informací přišli redaktoři novinářské divize Anofertu, podle kterých není Andrej Babiš junior se svým údajným otcem nijak pokrevně spojen. Skutečným otcem Babiše mladšího je údajně Miroslav Kalousek, který svého syna proti nevlastnímu otci poštval, aby jej sesadil z postu premiéra a k moci se opět dostal Bakala a Kalousek.




„Celé je to kámpaň a pódvod. Babiš mladší ve skutečnosti vůbec není synem Babiše staršího. Kalousek se musel v 70. letech vekrást do domu Babišových, a na záchodové prkýnko vložit několik kapek svého spermatu, ze kterého pak tehdejší manželka Andreje Babiše otěhotněla,“ tvrdí jeden z novinářů Anofertu. Důkazů tohoto tvrzení je nespočet. Předně pak ten, že Andrej Babiš mladší vůbec není podobný svému otci, nýbrž nese spoustu znaků podobných s Miroslavem Kalouskem. Kdo by šel proti vlastnímu otci? Jedině svině. A kdo je v České republice největší svině, která může za úplně všechno? Kalousek!




Dalším důkazem je pak třeba to, že neexistují důkazy, že by tomu tak nebylo. To znamená, že tomu tak určitě je! „I přes to, že Babiš mladší není není jeho synem, se o něj Andrej Babiš starší staral jako o vlastního. Vytáhl ho z průšvihu, když způsobil dopravní nehodu na dálnici D1, a zavřel ho na psychiatrické léčebně, aby se vyhnul trestnímu stíhání. Na oplátku chtěl jenom to, aby držel hubu a krok, ale malý Kalousek se v něm prostě nezapře!“ dodává nejmenovaný novinář Anofertu. Mezitím už ale Kalousek zaplatil tisíce komparzistů, které doplnily další tisíce užitečných idiotů, a ti vyrazili na Václavské náměstí protestovat proti českému premiérovi a vládě ANO. Pan Babiš ale nikdy neodstoupí! Nikdy! Nikdy, nikdy, nikdy! NE!